Thursday, June 23, 2011

#ST : 2


Spontaneous Thursday

Today quote is....

About friendship...


 
It's the times we're so crazy,
that people think we're high.
It's the times we laugh so hard,
we can't help but cry.
It's all the inside jokes
and "remember whens".
those are all the reasons
that we're best friends!
 


p/s: appreciate our friends because only they were around us everytime

*jgn lupa komen pasal second trial vlog aku k


JOM JOIN SEGMEN "AKU BEST"


 
 

9 comments:

fyna said...

adoiii..
fyna takde idea lagi untuk ST nih.
:)

HeziqaMushadadLee said...

terharu #oke!tetibe..nice quote bro

Afsar said...

Persahabatan itu terlalu luas skopnya..

Semoga anda berjumpa insan2 yang akan sama2 berdiri teguh mengharungi susah dan senang..

kalau dah jumpa, tahniah!!

tyka said...

jagalah kawan sebaik baik mungkin ,
=)

Faziera193 said...

waa..nice quote pasal friendship..
truth..friendship sangat penting..tapi jangan terlalu dengan kawan sangat..hubungan denngan orang lain pun kena jaga jugak especially parents and family.. =)

[k]o{q}i[n] said...

@fyna: nnti ada la tu ideanye...

@heziqa: ntah,..tetibe je..

@afsar: thanks bro.. u too...

@tyka: betul tu...

@faziera: tq.. betul tu...

~Kirin Selama Perak~ said...

thanks for being my best fren,bro.
:)

Sembang Kemas said...

eh.ada satu lagi.

fren is a trouble.

[k]o{q}i[n] said...

@KSP: adehh...awat ang p ckp mcm ni...?? xde hal la.. ko best... sekepala

@SK: x sume... xmo pk pun psl tu... kalo diorang ikhlas nk kwn, bnd mcm ni sptutnye x wujud...