Thursday, June 23, 2011

Contest Pengenalan According to Buck


Pernah nampak banner ni..??

Tau sapa punye..?? Kalo nak tau, click je banner tu...


Actually, empunya blog tersebut atau lebih dikenali sebagai Buck (nama beliau terpaksa dirahsiakan), ada wat satu contest ni ha... Kalo korang nak tau, klik je kt --> sini.

Kalo korang nak tau, nape aku suka masuk blog beliau ni, korang patut usha sendiri. Blog beliau, bagi aku la, smart, simple, & imformative. Seriously, aku sangat suka cara penulisan beliau. Kemas dan tersusun. Dan kerana beliau jugak la, aku bercita-cita untuk mengubah cara dan bentuk penulisan aku dulu. Tapi disebabkan ada sedikit masalah, jadi aku x teruskan...

Actually, memang aku minat sebenarnya bidang journalist ni. Aku pernah berangan untuk menjadi traveller writer, sebab aku rasakan ianya sesuai ngan minat dan passion aku. Tapi nak wat mcm mne, dan bidang aku lain. Kalo korang nak tengok contoh penulisan beliau, ce usha sini.

Selain tu, beliau ni sebenarnye kalo korang nak tau, slalu gak kuar kat blog feymes nih. Ahakz... Aku xnk komen byk2 psal ni, kang x pasal2 aku kne ngan Buck ni kang. K la, kalo ada yang x penah tengok beliau, aku bg korang tgk k.. Apa2 pun, jom la join skali contest beliau ni. Hadiah sgt menarik. Kalo korang nak tau, usha sendiri blog beliau. Malas nk story panjang2... Usaha tangga kejayaan...


Alolololo...tomeinye beliau..... *ayt ampu


p/s: jgn lupa komen pasal second trial vlog aku k


JOM JOIN SEGMEN "AKU BEST"



4 comments:

Fyqa said...

wish luck :)

::FAIZ FARISH:: said...

gambar last tu, drive ke? hahahaha

[k]o{q}i[n] said...

@fyqa: tq...

@FF: aah...ngah verangan bwk ferrari katanye...

khadijah said...

all the best.. nak join jugak..:)