Thursday, June 9, 2011

Segmen: Aku Best


Gile r...tetibe je aku teringin nak wat segmen lak. Xtau la pe sambutan yang aku akan dapat. Tapi aku x peduli sume tu. Just nak cuba sesuatu yang baru je. Korang paham x segmen ape ni..?? Hahahaha... Blur je sume eik. Sebenarnya, ada kisah di sebalik sume ni. Hanya mereka yang terlibat je yang tau.

Segmen ni mudah je, just bubuh je banner kt atas ni dan wat satu entri yang menceritakan apa yang best pasal korang. Ape2 je yang korang rasa best kt korang. Xde specific benda atau perkara yang aku tetapkan. Korang leh citer ape2 aje. Kalo dah siap, bubuh link korang kt komen untuk entri ni. Mudah kan. Ok la, harap2 ada yang sudi join segmen anjuran blogger picisan mcm aku ni.. Xde tarikh tutup. Korang leh buat bile2 je k.. Adios..!!!

22 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

along datang join ni.
:)
http://www.kirinselamaperak.com/2011/05/aku-best-kirin-selama-perak.html

hairie said...

http://www.mohdkhairi.com/2011/05/segmen-aku-best.html

dh join..hikhik

KyêrulL said...

http://www.kayif.com/2011/05/korang-rasa-aku-best-tak.html

@taufiqhelios said...

dah join!!

http://taufiqhelios.blogspot.com/2011/05/aku-memang-best-so-what.html

darkbatman said...

mcm best

[k]o{q}i[n] said...

jom la join abg aie, nk tau gak pe yg best kt abg...

Farierahasanz said...

aku jea kea sorg gurl yg juin.??? hahahaa . .

tape laa, bia aku je yg jd unik siket. . hik3 . .

http://farierahasanzstory.blogspot.com/2011/05/aku-bangge-aku-bangge.html

adei.!!!

[k]o{q}i[n] said...

tq farierhasanz...

Hanim Mahali said...

Join jugak!
http://gadishanim.blogspot.com/2011/05/saya-best-blog-saya-lagi-la-best.html

darkbatman said...

bapaklaa rajin.. kehkehkeh.. ak kekurgn mase nk wt segmen2 n join segmen2..kehkehkeh..btw, perubahan itu perlu.. keep it up bro.

Dim Benihana said...

dah join...

http://islandofdim.blogspot.com/2011/06/aku-best-tak.html

[k]o{q}i[n] said...

darkbatman

mekasih la sbb baca blog picisan ni. join la aie oi...ramai nih nak tau pe yg best sgt aie ni smp "awe' tertarik kt bro...kehkehkeh

BRO_MONDAY said...

koqin : macam best!!!! ai laik yor stail...cuba benda baru...kira ada anjakan paradigma lah ni...terbaik!!! opsss...lupa, salam pekenalan, ai datam dari blog BRO DIM owner Island of Dim

Encik Suami said...

apa hadiahnye eik??
camera yg hilang tue ker?
Opss..sowi.

elis wanie said...

http://eliswanie.blogspot.com/2011_06_01_archive.html#7990908830606371502 beb dah

Umar Faruq said...

aku join.. aku join.. haha..

http://www.umarfaruq.com/2011/06/segmen-aku-best.html

Rahmad said...

join..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/06/this-is-best-bro.html

kotak bulat said...

dapt pe ek lau join?

[k]o{q}i[n] said...

@BM: jom la join...

@ES: erkk...smpi ati...

@EW: tq for joining...

@UF: tq bro sbb join...

@rahmad: tq sbb join k...

@KB: xde la adiah la...just letak link korang kt page 'segmen' tu je..

SyazwanSarawak said...

entri aku auto publish kul 1.45 pm ni
http://belog.syazwansarawak.com/segmen-aku-best/

[k]o{q}i[n] said...

@SS: ok2...tq tau sbb join..

nurdani said...

dah join

http://nurdaniub.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-best.html