Wednesday, June 22, 2011

Vlog : Second Trial

Aku tau, aku masih x berapa nak hebat lagi bab2 meng-edit video ni..

Pening gak la aku...

Atau aku jenis x berapa nak sabar dlm bab2 edit ni.. Huhuhu...

Pape pun, korang usha dulu nih...



Ronda-Ronda : Pasar Tg Malim
Mcm biasa la, mungkin kualiti dia teruk skit sbb still upload gune blogger.com.

Aku masih belajar nak edit video lagi.

So, video ni bg aku memang ntah pape ntah...

Wuaaaaaa......sapa nak ajar aku..???


JOM JOIN SEGMEN "AKU BEST"




7 comments:

the garang said...

weh muka kirin

muhammadnuraizudidn said...

fuh, bestnya..rugi aku tak join.. ok la edit video tu..keep it up..aihihih

::FAIZ FARISH:: said...

bahaya la duduk blakang hilux mcm tu...

[k]o{q}i[n] said...

@TG: erkk...mne..?? biar lah...huhuhu

@Lat: spe suruh... ahd ni ko kne ada gak...

@FF: diorang kata dh biasa...

Darkbatman said...

at least ko ade usaha.. bermula dr bwh bro..lame2 akn jd lebih baik

[k]o{q}i[n] said...

@darkbatman: thanks aie...

~Kirin Selama Perak~ said...

hmmmmmmmm...........................