Friday, June 13, 2014

Aku Gagal Lagi

Yup! Aku gagal lagi. Hurmmm...
 

Tuesday, May 20, 2014

Pertandingan Bola Jaring Terbuka Selangor 2014

*UPDATE*
 
Aku cuma nak maklumkan yang Pertandingan Bola Jaring Terbuka Selangor 2014 akan ditangguhkan sehingga tarikh yang sebenar akan diberitahu kelak disebabkan beberapa masalah teknikal. Mohon bagi sesiapa yang berminat, boleh terus menghantar penyertaan. Sebarang pertanyaan, boleh terus hubungi, No. Tel: 03-8026 4397, No. Faks: 03-8024 6545, atau emel person incharge: mohd.shahuddin@mpsj.gov.my
 

*********** 


Kali ni, aku mengupdate blog ni semata-mata utk menghebahkan pasal satu program yang dianjurkan oleh team aku iaitu Bahagian Belia Dan Kemudahan Sukan, Majlis Perbandaran Subang Jaya bersama-sama dengan Exco Jawatankuasa Tetap Kebajikan & Hal Ehwal Wanita Negeri Selangor.
 
(click to enlarge)

Wednesday, April 16, 2014

Kenapa Aku Tak Aktif?

Fuh... Hampir sebulan jugak x update pape entri kat blog ni. Last yang pasal misteri kehilangan MH370 tu. Sampai la x jumpa lagi kan... Macam mane la nasib mereka tu kan? Xpe, kita tinggalkan dulu pasal mereka kejap. Sekarang ni fokus kepada aku plak. Boleh? Hahaha...
 

Tuesday, March 18, 2014

Misteri Kehilangan MH370 Adalah Penipuan?

Satu dunia telah dihebahkan berkenaan kehilangan pesawat Malaysia Airlines (MAS). Banyak negara telah menghulurkan bantuan untuk menyertai misi mencari pesawat berkenaan. Dan kes ini juga telah diklasifikasikan sebagai sebuah kehilangan pesawat yang MISTERI.

Tuesday, January 28, 2014

Tahap Mana?

Arini aku curi skit masa keja, nak rehatkan otak sat. Banyak beno keja skang ni x berenti2... Ni la kaedahnye kalau menanggung kerja orang lain. Tapi sebab malas nak fikirkan pasal stress, aku layankan je keja ni...