Wednesday, April 16, 2014

Kenapa Aku Tak Aktif?

Fuh... Hampir sebulan jugak x update pape entri kat blog ni. Last yang pasal misteri kehilangan MH370 tu. Sampai la x jumpa lagi kan... Macam mane la nasib mereka tu kan? Xpe, kita tinggalkan dulu pasal mereka kejap. Sekarang ni fokus kepada aku plak. Boleh? Hahaha...
 

Tuesday, March 18, 2014

Misteri Kehilangan MH370 Adalah Penipuan?

Satu dunia telah dihebahkan berkenaan kehilangan pesawat Malaysia Airlines (MAS). Banyak negara telah menghulurkan bantuan untuk menyertai misi mencari pesawat berkenaan. Dan kes ini juga telah diklasifikasikan sebagai sebuah kehilangan pesawat yang MISTERI.

Tuesday, January 28, 2014

Tahap Mana?

Arini aku curi skit masa keja, nak rehatkan otak sat. Banyak beno keja skang ni x berenti2... Ni la kaedahnye kalau menanggung kerja orang lain. Tapi sebab malas nak fikirkan pasal stress, aku layankan je keja ni...
 

Thursday, January 23, 2014

Usaha vs Merungut

Semua naik! Ya... Itulah realiti. Harga barang sana sini, semuanya makin naik. Kenapa? Bagi aku, itu benda normal. Taraf hidup makin tinggi, negara makin maju, harga semua naik. Zaman sekarang ni memang zaman duit, duit, dan duit...
 

Tuesday, December 24, 2013

Bosan Dengan Manusia

Sekali baca, macam pelik je statement. Korang x rasa bosan ke hidup ngan manusia? Kekadang tu x terpikir ke baik hidup kat hutan ngan binatang2 yang lebih berperasaan dan berakal? Hurmmm... Jangan tanya kenapa aku menaip pasal benda mcm ni...