Friday, June 24, 2011

B.A.D Boyz to V.I.P

Hai u'ols... Wah...nape aku harini..?? Mcm ceria semacam je.. Huhu.. Xde la, sje je, nak bg lagi mesra.. Bukan selalu nak mesra2 ngan korang sume. Kali ini aku nak promote lagi sekali membe2 aku. Bukan setakat promote, aku nak story skit kisah pasal diorang ni. Nak tau, baca sampai habis k...



Sebenarnya, aku dh penah up kan pasal diorang ni sebelum ni. Saje je nak post lagi. Kasi gegar skit...!!! Korang maybe ade yang dah tau, dan ade yg x tau lagi pasal kumpulan ni. Diorang ni hebat, bak kata Edry KRU, diorang ni penyanyi yg boleh menari sehebat penari, dan penari yang boleh menyanyi sehebat penyanyi. Hmmm...Korang paham x..?? Mula2 tu aku pun mcm blur jap, tapi bila aku pahamkan balik, bru aku tau mksudnya. Kalo korang xtau gak, pandai2 korang la eik.. Huhu..


 Rayn, Lan, Marlon, Adam & Yandy

Sebenarnya, sebelum diorang ni bergelar V.I.P, diorang ni adalah artis rakaman di bawah label Aico Entertainment milik Adam. Mereka digelar B.A.D Boyz. Tapi B.A.D Boyz hanya dianggotai oleh Yandy, Marlon dan Ryan sahaja. Kalo korang nak tau lagi pasal B.A.D Boyz, korang g ke ---> sini. Kalo korang xpenah dgr lagu diorang, try klik [sini]. Tapi ni lagu slow diorang, tapi aku suka lagu ni...huhuhu...


B.A.D Boyz
l
l
l
l
l
vv
v

Versetile In Perfomance


So far, first single diorang dah pun kuar kat radio. Tajuknya Lagu Sedih. Memang best. Korang cuba try dgr kt Hot fm, sebab Hot fm slalu pasang lagu diorang ni. V.I.P terdiri daripada 5 org jejaka, Yandy, Marlon, Ryan, Adam & Lan. Mcm mne aku tau pasal diorang eik..?? Hahaha...sebenarnya mereka ni membe aku, dari Sabah diorang ni. Mcm mne aku knal, xyah la korang tau eik. Apa2 pun, korang tunggu je k kemunculan video klip pertama diorang untuk Lagu Sedih yang hampir siap... Muahahaha... Adios..!!!

p/s: jgn lupa komen pasal second trial vlog aku k


JOM JOIN SEGMEN "AKU BEST"


12 comments:

Nur Intan Syafinaz said...

Da pernah tgk dorg menyanyi dan mnari kt tv ari tu talkshow ape ntah tak igt..tp if they really want to succeed, tarian kena sharp lepas tu bersemangat bila nak mnyanyi sambil manari,susah tu, and mnari kna ade chemistry antara satu sma lain..ini yg sy tgk mse kt talk show tu..ini bukan kutukan ye..cuma nak mmberi pendapat..they have potential, video clip mungkin akan nampak cantik, tp klu nak org batul2 suka klu buat on stage buat yg terbaik dan paling cantik..anyway goodluck V.I.P!Oh ya V.I.P nama fanclub untuk kump Big Bang dr korea..sorry komen pnjang sgt~hehe

nulhazwany abdul malik said...

ala ala kpop gitu...
^^

::FAIZ FARISH:: said...

kpop malaysia... so call m pop

IMANSHAH said...

ahah ala2

[k]o{q}i[n] said...

@NIS: nsib baik x wat entri kt cni...huhuhu

@NAM: kind of...

@FF: npe sblum ni x timbul eik term M Pop tu??

@Imanshah: erkk...??

Muhd Fadil said...

M Pop = Malay Pop.

A Pop = Aiskrim Pop.

# aku datang sini tau. hihi

[k]o{q}i[n] said...

bru nk tunjuk muka....caitt..

Darkbatman said...

aku xpenah dgr bro..fes tym dgr dr ko.kehkehkeh

NOOR FATIN said...

salam tumpang tanya, hadiah GA dah antar ke? dah dua bulan ni. hehe saya bulan depan nak pindah balik kedah, takot bila sampai kemaman ni, xda orang pulak. wuu. sayang aje kan. nanti balas kat komen kat blog saya ye. tq :)

[k]o{q}i[n] said...

@darkbatman: caitt...pe la, ikut la skit perkembangan industri seni tanah air kita ni...huhuhu

@fatin: lum lagi. baru siap. dlm this week aku pun... sori sgt2...

NOOR FATIN said...

oo xpe. hehe aku tanya aje. takot xdapat kat tangan aku nanti. smntara aku kat kemaman ni lagi. hehe trima kasih! ;D

khairul akmal azman said...

m pop!
haha..ok la..de pembaharuan dalam muzik malaysia