Sunday, April 24, 2011

Koqin's 1st Give Away

THIS IS STICKY POST
FOR NEW ENTRY, PLEASE SCROLL DOWN

1 April 2011, yakni arini, aku nak officially annouce yang aku merasmikan 1st GA dari aku.. Hahaha..kan sblum ni aku ada mentioned yang aku nak wat. Hape..?? x tau..?? Ish..x saspek tol. Korang try usha balik entri ni. K, balik kepada motif asal. Aku nak wat GA sempena anniversary ke2 blog aku bulan depan.

Tapi mcm biasa la, ada la syarat2 yang perlu dituruti ye sekalian anak2.. Mudah je, x susah pun. Aku x suka nyusahkan membe2. Ape yang korang kne wat..?? K, baca betul2 k..
  • Untuk ahli Koqinians shj (kalo nak join, be one of them first k)
  • Wat entri khas untuk GA ni dan letak banner hampeh cantik tu skali
  • Pick one picture dari mane2 entri yang ada kt blog aku ni, dan bgtau nape korang pilih gambar tu (optional)
  • Give ur opinion and suggestion about this blog
  • Tag membe2 blogger korang (at least 3 org)
  • Bubuh link entri korang kt comment box untuk entri ni
Sudah...tu je yang aku nak. Senang je kan. Ha...?? Hadiah..?? Korang ni kan, xyah hadiah leh x..?? Huhu.. Mmg xde yang join  la kalo xde hadiah..huhu.. Hadiahnya nnti aku inform sbb aku dlm proses memilih hadiah yang terbaik untuk aku bg kt korang. Hanya yang terbaik saja dari aku untuk korang.. Wahh...ayat, xleh blah..huhu..

Jap, lupe nak inform, GA ni tamat pada 24 April 2011, tepat jam 2359. Segala update aku akan bagitau dari semasa ke semasa k.. Selamat menjoinkan diri k.. Support Malaysian Blogger..!! Adios..!!

***********
updated

Sian kat korang tunggu kan... Kali ni aku dah tetapkan berapa orang yang aku akan pilih untuk GA aku ni, beserta hadiahnya skali. So, korang leh ar g usha kat ---->>sini
Lagi satu, aku rasa mcm nak kurangkan skit la syarat2 tu, bagi syarat yg ketiga tu, iaitu pilih mana2 gmbr dlm entri aku tu, bnda ni terpulang la kat korang samada nak wat atau x. Mknenya, bnda tu jadi optional la. Kalo nak wat xpe, x wat pun xpe.. Ok.. Tu aje..

p/s; GA ni akan terbatal ngan sendirinya jika penyertaan kurang dari 10



41 comments:

ZWAN SABRI said...

nanti klaw ada masa, nak joinlah.. ;)

[k]o{q}i[n] said...

jemput...dipersilakan..huhu bgtau lagi membe2 k..

miss frog said...

nak join bule??
hehe..
Rquest hadiah to na choki2 selori..pon2,,,,miahaha..

[k]o{q}i[n] said...

miss frog; jemput la join. choki2 selori..?? ish..x elok mkn choki2 byk2.. huhu

Chegu Zubir said...

mahu join jugak..hehehehehe

jom baca
Mana Satu Lebih Penting? Kesihatan Atau Pekerjaan

I am DiDa said...

salam mengegar & memfollow dari kump.8...jom singgah jap tpt sy \(",)/...

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

hallo hallo halloooo!! salam perkenalan..

Encik Suami said...

Insya-Allah..klu sempat nanti, saya join ye.

jemput terjah new entry


1) --> Hoorey2x..Saya MENANG <--

2) --> Ceritera Kursus <--

Rad Zuan said...

erm~syarat2 yg first skali ue~
kene jadi ahli ue~how to do it??
follow ajewr kewr??

haha~

[k]o{q}i[n] said...

ye..~~ follow je.. then u'll one of koqinians

Rad Zuan said...

http://tokidokidikaki.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

nah~
kalau xdew yg lain join~
kasi jewp lah hadiah 1st kt aq~
haha~

*maaf jika ayat aq kurang ajar sikit~
huhu~

[k]o{q}i[n] said...

ahakzz...leh je..

marish sha said...

sha dah buat , jemput jemput :)

http://marishaa.blogspot.com/2011/04/1st-ga-by-koqins.html

aizamia3 said...

assalam.. singgah dan join.. ni confirm menang ni.. aku suke.. ;)

http://aizamia3.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

KyêrulL said...

aku dh join

http://www.kayif.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

aslann said...

wehhh! aku nak hadiah Henset SE Xperia X12..thanks! Haha..

QASEH MANSYA said...

harap2 saya antara yang bertuah...bertuah...bertuah..
saya dah join..
http://qasehmansya.blogspot.com/2011/04/1st-ga-from-koqinias.html

adaadean said...

adaa da join, ingat, pilih adaa taw! kalau tak adaa sumpah awak tu jadi sesumpah yg menggerutu kaler pink! wakakaakakak hee joke ! awak kan comel, so pilih lah adaa eh.. heheheheh k chow sin chi , babaibaiii

http://saadahtajuddin.blogspot.com/2011/04/1st-ga-by-koqins.html

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

TQ

nanakimie said...

join

http://nanakimie.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

Fieda said...

JOIN :)

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

SyUhAdA said...

salam..

syu dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

tQ~

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

join

nadiah said...

salam,saya join

http://nettskerepek.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

KyêrulL said...

Wahhhh apesal ramai yg join niE.. peluang untuk aku menang dh tipis niE.. so sad..

[k]o{q}i[n] said...

no komen...

cempakakuning said...

Dah join.
Id follower-cempaka kuning

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

Adyshariz said...

salam koqin,

akak join ya

http://ady-shariz.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

id : adyshariz

TQ

Izan Ishak said...

kak izan join ye~

http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

id follower: Izan Ishak

Arol Mubin said...

Eh, Arol pun nak join jugak! :)

http://arolgiveaway.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

Joel Leslie said...

saya pun join :)

*kalau saya ada rezeki utk menang, sya nak Handmade Calligraphy tu untk kawan saya .. saya bukan Muslim :/ tapi, tetap nak menang hadiah tu ! :)

link entri :
http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

okayy .. thank you ! have a nice day !

♥CHaRa♥ said...

join..

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

id:chara

tq;)

eb ezrin2 said...

join
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html
tq

wan nurul hezrina said...

http://mummymairacontestga.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

mummyjoin

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam..dah join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

NOOR FATIN said...

salam

saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

id: noor fatin

Nadiah Sidek said...

saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-by-exsamsedblogspot.html

cikpuanhady said...

Salam..me join..entri autopublish jam 6.12 petang nanti..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-giveaway.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

[k]o{q}i[n] said...

wahh...tq2 sume.. x sangka, ramai gak yang join. out of my expectation..

btw, kpd CIKPUANHADY, ur link doesn't work la.. sila bagi link baru k..

Buck Syah said...

sempat lagi ke nak join nih? ;-p