Thursday, March 24, 2011

tetiba (updated)

Aku tetibe je rasa mcm nak share ngan korang something la. Selama ni asyik duk tgk org lain wat benda alah ni je, dan skang ni aku lak teringin nak wat benda yang sama. Korang nak tau pe yang aku nak wat x..?? Ape..?? Nak..?? Owh...ok. Aku bgtau k..

Ha...ni la yang aku tetiba teringin nak wat. Tapi sebelum aku wat, aku nak gak tgk mcm mne respon dari korang suma. Takut gak kalo aku wat, x dpt sambutan pun. Yela, ape je la yang ada kat blog aku ni untuk diterjah. Xde yang menarik sgt pun. By the way, aku nak berterima kasih la kepada korang yang sudi untuk jenguk/baca/komen/follow blog aku ni. Dan 1st GA ni aku nak wat2 khas untuk KOQINIANS sekalian.. Pe pendapat korang sume..?? Kalo rasa2 aku patut teruskan GA ni, atau x..?? Adios..!!

*******

Hmm...mcm x berapa nak memberansangkan je feedback dari korang sume. Aku xtau nak teruskan ke x GA ni. Aku nak gak share something ngan korang mcm blogger lain wat, tapi mcm xdpt sambutan je.. So, mcm mne eik..?? Aku pun xtau... Kalo until tomorrow still xbyk feedback, mcm kne kensel je GA ni. Hmmm... Adios..!!


6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

teruskan tapi hadiah mesti gempak ye. heheheehehe

[k]o{q}i[n] said...

ahakzz..insyaallah..
kalo ade rezeki lebih, aku bg yang baekk punya..

mr.syazwan said...

teruskan usha anda itu..

yg penting hadiah kena menarik

da umumkan pemenang tepat pada masanya

jangan jadi sesetgh blogger

buat contest lama bagai nak rak

bila tarikh umum pun lama bagai nak rak..

huhu

[k]o{q}i[n] said...

huhu...tu la pasal.. lagipun ni first time nk wat bnda mcm ni..

takut gak xde smbutan..huhu

Sly Nolan said...

GA ape abang ezry, huhuhu

[k]o{q}i[n] said...

ngengada la ko..

npe, nk join ke??