Saturday, April 23, 2011

makin bertambah

Alhamdulillah...semakin hari, warga Koqinians makin bertambah ramai. Walaupun x le sebanyak kupukupukecik ataupun encik robot, tapi cukup membuatkan aku berpuas hati. Lagipun, kalo follower je ramai, tapi blog x ber-upadte ngan entri2 baru, ataupun entri sumenye merepek je, x guna gak kan.


Aku sgt berterima kasih dengan warga Koqinians keran sudi menjadi salah sorang dri warga kami. Aku cuma mengharapkan bahawa, kalo korang dh jd warga Koqinians, selalulah jenguk ke blog ni, tgglkan jejak dan komen ape yg patut, agar blog aku ni menjadi lebih meriah daripada biasa. Huhu.. Aku bukanlah seorang penulis, tu sebab ayat2 aku agak berterabur. Penyusunan kata yang kdg2 leh disalah ertikan, tapi aku tetap menulis. Kenapa...??? Kerana aku nak bagi warga Koqinians sume berpuas hati, dan rasa berbaloi walaupun hanya singgah kejap je kat blog aku ni.

Kepada silent reader aku, sudah2 la menyembunyikan diri. Kuar lah, agar aku leh tau sape korang, di samping kita boleh lebih lagi bertukar2 idea dan pendapat. Memang best sbnrnya ade silent readers ni, tapi aku rse lagi elok dan bagus kalo diorang ni tunjukkan diri masing2. Kepada haters aku...(aku ada ke haters) silalah komen dan kritik lagi k blog aku ni. Moga2, kritikan korang tu, akan membawa kepada kebaikan. Adios...!!!

9 comments:

miSs Zie said...

wahh tahniah2..makin ramai rakyat jelata..huhu

[k]o{q}i[n] said...

alhadulillah...bkn rkyt jelata la..
membe2...saya bukan pemerintah..huhu

hawiz said...

tahniah2....hihi

[k]o{q}i[n] said...

sama2 hawiz..

Scha Aryana said...

tahniahh!

eh, scha ade gak kat dalam tu.. ekeke

KyêrulL said...

Taniah otai blogger hUhuhu

[k]o{q}i[n] said...

@ Scha, tq so much..

@ Kyerull, cett...byk la ko nyer otai..

sueRAFE said...

oke dah taknak menyorok dah. lepas ni kalau aku exposekan diri mengomen entri kau, kau tak balas siap eh

[k]o{q}i[n] said...

ahakzz.. ok cik sue