Friday, July 5, 2013

Rindu Aku??

Ada ke yang rindu aku? Tipu la kalo kata ada yang rindu. Sape je la yang nak ingat kat aku ni. Dah la pemalas nak update, citer pun merapu meraban je. Ni pun kire untung kalo ada yang sudi menyinggahkan diri ke blog terabai ni... Bhahaha
 
Boleh ke mcm ni? I miss me? Bhahahaha... Pun boleh la. Sori ye kengkawan, sbb lama x menggatalkan tangan menaip entri2 baru untuk ditatap sampai lebam oleh korang sume. Cuma masa sangat mencemburui aku untuk beramas mesra ngan korang. Bulan Jun adalah bulan yang tersangat2 bizi dalam kalendar hidup aku. -___-' *silalah percaya*
 
Aku xtau nak stori apa ngn korang, cumanya kalo sempat aku nak share ngn korang pengalaman aku buat pertama kali terlibat dalam acara sukan peringkat kebangsaan. Bukan kehendak aku, tapi keadaan yang memaksa. Nanti2 aku update ngan korang siap dengan gegambo sekali.
 
 
Lagi satu aku nak bgtau, dah namanya atlet, kompem la berjemur tengah panas, dan panas tersebut telah membakar kulit aku yang cerah lagi mulus ni. Kalo jumpa aku, jgn sesekali tego aku makin gelap atau anak india. Sapa yang berbuat sedemikian, nescaya dia dan 7 keturunan dia aku xkan ngaku yang aku penah mengikat pape tali silaturrahim. Ini ikrar janji taat setia aku! Muahahaha... Adios!!!
 
 

3 comments:

aizamia3 said...

ada yang kata gitu ke..
ayok... habislah korang.. hehehe..

[k]o{q}i[n] said...

hahaha....

Leods Presla said...

pasti ada yg rindu...siapa? tu ko kena cek lah ! haha...

http://walkstatic.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html