Wednesday, March 27, 2013

Pengalaman Pertama

Rasanye dari mggu lepas lagi aku dah bgtau nk update entri ni, tapi x berhapdet2 gak. Wakakaka... Biasa la tu, siapa yang kenal, tau la mcm mne situasi aku sekarang. Maklumlah, org gomen, lagi2 nak election ni kan...
 

Tau x pe jadahnye natang kat atas ni? Kalo tau, bagus la... Xyah aku nk bgtau. Tapi kalo xtau, pun aku still mls nak bagitau. Pepandai la korang cari sendiri eik pe mknenye. Aku bukan pe, benda ni bukannye dirancang pun.
 
Ade la satu makhluk Allah tu, tetibe je mengajak aku pergi ke situ. Dia tanya aku nak x, tapi aku xtau nk ckp apa. Bukan la takut ke apa, cuma aku mcm x berapa nak ada mood untuk berjimba time tu. Tapi memikirkan yang xde menda nk wat *padehal esok kje ni* aku pun meng'ok'kan je la.
 
1st aku g Loft
Justeru, *bebajet sastera konon* kami pun menghalakanlah diri kami ke arah KL, Kota Lucah, tanpa ada rasa ragu2. Poket ngh 'kering' ni, tp g gak. Nasib baik ada orang yang 'open table' jadi seronok la aku... Bhahahaha... *gelak setan*
 
2nd aku g Sixty3
Tapi jgn risau, aku x minum pun. Just saje2 teman membe aku tu layan kepala dgr muzik smbil perati hantu2 liar menari. Ntah pe yg best ntah, aku pun xtau. Menari langsung xde maksud, caca-marba + kayu je aku tgk sumenye. Xpela, duit diorang, bukannya diorang msuk pakai duit aku pun :p Bukan satu tmpat kitorang g, tapi 2...
 
Papepun, aku just nak kongsikan je ngn korang. Xde yg best nye pun g tempat2 mcm tu. Buat perabih duit je. Tapi kalo ade yg nk open table lagi, aku on je... Hehehehe :p Cuma satu je, kalo ajak aku g layan live band, haa...yang tu aku minat. Lagi2 kalo muzik more to Jazz... Yang tu bebetul layan kepala... Adios...!!!
 
p/s: lain orang, lain minatnya =)

2 comments:

Syaiful Izwan said...

ni pub ke kelab malam ni?
seumur idup aku, tak pernah pun jejak tempat cenggini..

Banyak ke duit abeh satu malam? ada rm100 tak?

[k]o{q}i[n] said...

club... aku pun xtau sgt sbb membe aku yg payung.. lebih seratus aku rasa, sbb masuk je dh kne cover charge dlm RM50-100