Friday, February 15, 2013

Aku Semakin Serabut

Actually, tajuk tu aku nak bertanya kepada korang, bukannya ayat penyata tau. Saje malas nk bubuh tanda soal. Hehehe... Tapi betul lah, ramai gak membe2 yang tegur aku ni makin serabut. Betul ke?

Aku pun sebenarnya x paham kenapa ramai beno yang cakap aku macam tu. Aku rasa, aku ok je, mood pun stabil je. Tapi diorang tetap cakap yang aku nampak makin serabut. Nak kata muka aku ni berjambang, x gak. Misai pun aku gigih cukur. Tinggal janggut je, tu pun untuk 'cari makan'. Kahkahkah...

Kalo sorang dua, malas gak aku nak percaya. Tapi dah ramai kot yang cakap. Membe yang dah lama x jumpa pun, leh cakap macam tu mase jumpa aritu. Aiyakk... Mengapakah?? Rasanya ye la kot aku ni serabut, sebab aku pun terasa macam diri aku ni makin x terurus. Xtau la nape...

Kak Limah lagi serabut dan serabai dari aku tau...
Bukan takat aku je, bilik aku, kete, eh, sume skali la yang bersangkut paut ngan aku, sumenye serabut... Hahahaha... Ngaku je la, x larat dah nk dengar komen orang lain. *terpaksa terima* Yela, kadang2 kita bukannye leh nampak apa yang berlaku kat diri kita sendiri, ye x. Orang lain yang tengok kita, mestilah leh nampak benda2 macam ni.

Takpe lah, in shaa allah ye kengkawan, aku cuba untuk kembali kepada diri aku yang dulu, seorang yang kemas, menarik, tertarik aku memang hensem tu ye... Muahahahaha... Pape pun, korang doa je la aku x jadi gila mahupun x siuman atau pun sawan... :p Adios...!!!

*saja untuk mencari topik untuk menghapdet blog ni :p


4 comments:

Asmieza As said...

Serabut ni gara gara apa eh?

Kucing lari rumahh eh ;)
P/s : Semoga kembali kpd normal

[k]o{q}i[n] said...

hahaha...xde bela kucing pun...

mr.syazwan said...

janggut cari makan ye??

untunglaaaa

haha

inche hlovate said...

Kalo tengok picture ni memang serabut :P