Tuesday, January 29, 2013

Nilai Blog Aku

Disebabkan ngah free ni, jadi aku tetibe terasa nak cek nilai blog aku yg tersangat la picisan ni. Dah alang2 cek, aku bantai cek semua blog aku skali. Walaupun aku ber-blogging sebab duit, tapi nak gak tau berapa nilainya. Mane la tau kot2 aku nak jual ke... Hehehehe...
 
Nak tau berapa nilai blog aku yg tersayang ni? Jom kita tengok...
 
 
Tengok, betapa x mahalnya blog aku kalo nk dibandingkan dengan korang sume... Hahahaha... Maklumlah, blog picisan, update pun malas. Mana nak bernilainye... :p Kat bawah ni nilai blog-blog aku yang lain... Sumenye lebih kurang je nilainya...
 

 

Kalo ada sesapa nak share tips mcm mne nk naikkan nilai blog kita, bgtau la. Mana tau ramai yang nk tau gak. Membe seangkatan aku, sumenye mahal2 blog diorang, aku je yg cikai. Muahahaha... Korang punya blog lak, berapa nilainye? Hehehe... Adios...!!!
 
p/s: xtau nak update ape sebenarnye. Mood utk blogging dah kureng.. :p
 
 


3 comments:

inche hlovate said...

so, berapa nilai tu? nak beli ni hihi

Syaiful Izwan said...

mahal tuh...seribu hinggit!
itu harga dulu
kalau sekarang, mesti dalam 2ribu hinggit kot

[k]o{q}i[n] said...

membe2 seangkatan aku sumenye main belas puluh ribu la...