Thursday, October 18, 2012

Screening Lagi Minggu Depan

Lately, memang jari jemari aku ni gigih menaip mengomen post Nuffnang untuk mendapat tiket free screening filem2 baru. Nak harapkan aku g beli tiket wayang, memang susah la. Beratur punya lama, pastu tgok movie tu, ntah pape punya citer...

Minggu depan, bukan 1 screening, tapi 2 skali... Tapi xtau lagi boleh pegi ke x? Sebab takut stay kat ofis smp mlm... Sbnrnye xde la mengharap sgt pun dpt tgk citer tu, tp dh dpt invitation, terima je la. Thanks a lot Nuffnang...!!! Lagi satu, kalo aku jadi pegi, aku xtau nak ajak sape ni... Xde plan lagi nk ajak sesapa. Ade ke antara korang nak join?



Nampak x? Kalo xnmpk, klik la gmbr tu.. So, next screening will be Paranormal Activity 4 & Frankenweenie. Yang citer Paranormal Activity aku x berapa follow sangat. Jadi, aku xtau kalo menonton tu, aku tengok atau tido... Hahahaha... Apa2 pun, bagi blogger2 yang teringin nak dapat jugak invitation macam ni, rerajin la eik tengok kat Nuffnang tu apa yang ada... Adios...!!!


 

2 comments:

Anisa Anuar said...

untungnya....saya pun teringin nak pergi...alamatnya...mmg ssh la.. anyway, waiting 4 ur review nnt

Fifi Nur 'Aqilah Yusof said...

wah bestnye..
nak ikut boleh.hahaha ^^,