Friday, June 1, 2012

FB : Cerita Bulan Lima

Bulan lima atau Mei, byk benda yg berlaku kt aku. Yang paling obvious skali adalah, aku sgt jarang update blog, online FB mau pun twitter. Sapa2 yg perasan, ok la. Bg sape yg x pasan, pedulik la.. Hahahaha...

Mmg byk benda yg menghalang aku dari wat sume rutin2 di atas. Contohnya jadual kje yg sgt padat, hal2 peribadi, keluarga dan mcm2 lagi. Smpaikn bnda2 yg penting pun aku leh lupa.. Hahahaha... My bad... Bg yg xtau, bulan lepas gak adalah smbutan ulangtahun kelahiran aku yg.... Errr.... Lapan belas.. :p Sila lah percaya eik. Aku masih sweet 8teen... Hahaahaha...



Haa... Amek ko...!!! Bukan besday aku je, sume skali bantai celebrate skali harung.. Besday aku, abg ipar aku, anak buah aku ngn Hari Ibu... Aiyoo... Save budget katanya... Hahahaha... Bg sesapa yg masih nk ucapkan Happy Birthday kat aku, aku masih lagi terima.. Jangan risau.. *bajet* Hahahaha...

Lagi satu aku nk share ngn korang hantaran yg aku wat utk membe aku... Hehehe.. Xmo terkejut atau wat muka beruk terperanjat.. Sbb... ADA AKU KESAH!!! Hahahaha.... Xde la, aku sje je tolong2. Aku wat pun simple je. Sbb membe aku nk bertunang. My besties ok..!! Dan jangan tanya aku bila lagi... Kang penampaq che singgah kt pipi ang sat g...


Amacam?? Hahaha.. Biasa2 je ni. Sbb wat pun ngah rush dan x prepare pape pun. Ni je la yg aku mampu untuk tolong dia. Bg sapa2 yg nk tgk lagi apa lg yg penah aku gubah, usha [SINI]. Lama rsenye x berblogging, dh rse mcm kekok nk menaip. Kekok kekok pun, pjg gak entri kali ni... Hahaha...

Aku mtk maaf la sbb lme x share citer ngn korang. Rindu memang la rindu, tp ade ke yg rindu nk baca blog picisan aku ni... :( Sekali sekala nk gediks, apa slhnye.. Ye x.. Esk, sepupu aku nk bersanding. Gubahan bunga utk meja makan beradab dia, insyaallah aku gak yg wat. Termasuk ngn makanan untuk makan beradab dia. Kalo ada masa, nnti aku share ngn korang eik.

Untuk my best friend yg akan melangsungkan majlis pertunangan dia esk jugak ngn buah hati kesayang intan payung dia tu, aku ucapkan tahniah dan moga kekal hingga ke jinjang pelamin. Maaf sbb x dpt hadir ke majlis tersebut sbb ada komitmen lain walaupun tau ko sgt mengharapkan aku hadir.. Sori sesangat k.. Apa2 pun, ko ttp my best buddy ever...!!! Luv u fren... Dan pada korang sume, tq sbb sudi baca celotehan aku kali ni setelah sekian lama x berceloteh.. Huhuhu... Adios...!!!


2 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wlcome back org tua...

ko update laa slalu...cite ape2 pon x pe...jnji lepas rindu.. *bole???

bukankosong said...

settlekan pe yg patut

apy besdayyy actually