Saturday, April 14, 2012

Best Ke Menari?

Memandangkan koqinkaremo.com xleh nk beroperasi wat mse ni disebabkan perkara yg aku sndiri xtau, jadi aku nk meluahkan segala perasaan aku kt blog peribadi aku ni... Hurmm... Sedih woo x dpt masuk blog sndiri... Sape yg leh tolong tgkkan npe jd mcm tu... Waaa.... Nk nanges rsenye... :'(


Ok, aku nk cuba lupakan kesedihan ni jap... Senanye, aku nk berkongsi satu rahsia ngn korang.. Tapi... Tapi... Err.... Malu la nk cakap... *dush3* Hahahaha.... Xde la, sebenanrnye, aku minat nk belajar menari.. #kbai... :p Dh lme senanye aku menyimpan hasrat nk menari, tp mcm xde keberanian lagi. Yela, korang igt senang ke nk menari. X kisah la tarian apa pun, tradisional, moden, ballet, hiphop dan mcm2 lagi... Sumenye susah kalo xde basic...

Rsenye, lama dh aku follow membe2 aku g tgk diorang praktis menari kt studio. Penah gak teringin nk join, tp memandangkan diorang praktis utk event dan show2 besar, jd aku lupakan je hasrat aku tu. Kdg2, aku ade gak rakam diorang praktis, dan try follow steps diorang kt umh, tp mmg ternyata susah *err...kantoi sudah*. Kena ada cikgu gak yg mengajar...


Aku jugak ade terpikir, diorang2 ni start menari sumenye masa muda2 lagi... Jd senang nk bentuk. Kalo mcm aku ni baru nk start belajar menari... Err.... Leh bentuk lg ke? Hahahaha... Aku xtau sbb x penah cuba. Tapi andai kata ada peluang utk aku belajar, aku nk sgt try. Lagipun, menari ni bukan takat nk suka2 je. Menari gak merupakan salah satu senaman yg sihat memandangkan kita aku guna seluruh badan kita termasuk akal fikiran kita tau. Jd, menari merupakan satu xtvt yg sihat utk diamalkan... Jom kita menari ramai2 yukk...

Sebelum aku nk berenti membebel, ni aku nk kenalkan korang *bg yg xtau la* ngn satu group menari yg aku tau la... Asalnye, diorang ni menari shuffle.. Start dari competition yg kecik2 sampai la skang ni diorang selalu wat show kt event2 besar. Dan yg the latest ni, diorang perform kat ABPBH 2011 sbg back-up dancer utk Stacy... Jom layan video2 kt bwh ni... Adios...!!!


Funkafaction *sori Saff, aku curi sat gmbr ang*





2 comments:

Florist said...

hi
(eh eh same gambar ngan DP kita la :P)
1.awesome !(aku pun bk belajar menari jugak! but of course la untuk kurangkan lemak je :P)

relax la..menari tue cool apa... belajar je la :P

kita dah done follow kamu

Rozuan Ismail said...

menari mmg best. fun, enjoy, boleh tambahkan stamina