Tuesday, March 20, 2012

Aku Mirip Artis?

Sudah sekian lamanya aku menyepi diri dari dunia hiburan blogging tanahair kerana kehilangan mood untuk ber-blogging. Bukan datang bulan mahupun kechiwa disebabkan putus cinta. Cuma jadual kerja yg agak padat menyebabkan aku dibawa arus pekerjaan masa kini.. Errr...


Ni aku nk tanye skit, betul ke aku ade mirip artis? Hahahaha... Aku pun senanya ngh cari jawapan. Bukan baru eik soalan ni wujud dan dilemparkan kepada aku, tp dh lama... Sejak aku mula2 masuk universiti lagi. Aishh... Aku ingat lagi, sampai makcik yg jual kepok lekor depan U tu pun tanye benda yg sama, "nape muka adik ni mcm Fiq?", kata makcik tu ngn yakinnya...

Aku kerap kali digosipkan mempunyai rupa seakan-akan Fiq
Hahahaha... Puas gak la aku belek muka aku ni depan cermin, smpai cermin tu senget la sbb asyik tengok muka aku je. Tp, nasib baik cermin tu x pecah... :p Ada yg kata rupa aku mcm Fiq la, Black la... Perghh... Aku pun kdg2 sampai xtau nk jawab ape dh. Aku senyap dan iyekan je... Hahahaha... Dan yg paling xleh blah, ade gak yg ckp aku ni mcm Faizal Tahir & Amy Search... Aishh.. Celah mne lak la yg aku ni sme mcm diorang ni...

Black Mentor
Faizal Tahir
Amy Search
Ntah la, tu apa yg org ckp kt aku la. Ye la, org lain yg leh nmpk rupa aku dan nilai. Aku bukannya leh tgk rupa aku sendiri. Kalo tgk cermin tu lain citer la... Aku dh naik lali dh ngn sume2 tu... Kdg2, ade gak yg tanye, "adik Fiq Mentor ke?".... Aku angguk je la... Mls nk pjg2 citer... Penah tau diorang mtk sain aku.. Muahahaha... Gilerr tol la diorang ni... Kelass ko Maria....

Apa2 pun, aku nk ckp kt korang, biar ape pun yg korang nilai tentang rupa aku, aku tetap aku. Xkn jd org lain. Aku x pandai menyanyi mcm Black, Fiq, Faizal Tahir & jugak Amy Search tu... Suara pun x sedap.. Key berterabur, pitching? Lagi la aku xtau.. Pitching tu ape benda? Hahahaha... K la, ter-update gak la blog aku ni akhirnya... Moga2 korang terus bg sokongan kt blog aku ni k... Adios...!!!


4 comments:

mizzkechique said...

ermmm..no komen..

aslann as said...

untunglaaaa..muka cam retiss...

[k]o{q}i[n] said...

@mizzkechique: cett... jwpn retiss.. hahaha

[k]o{q}i[n] said...

@aslann as: mirip je pun, lain la awk tu.. mmg retiss... kan