Thursday, December 22, 2011

GiveAway by darkbatman.com

GA kali ni khas dari blog kesihatan yg pemes, darkbatman.com. Jom usha kalo nk tau lagi pasal GA ni...


Actually, GA ni xde la susah sgt pun. Before that, thanks to amadnaem yg ajak aku masuk GA ni... Jom usha apa syarat2nye...

1. Hanya terbuka kepada FOLLOWER blog darkbatman.com. Kalau yang belum menjadi follower, haruslah menjadi ahli keluarga darkbatman.com.
2. Letak banner GA di dalam entri penyertaan.
3. Tag 2 orang kawan (blogger)
4. Like Facebook darkbatman.com. Ehh banyak pula syarat kali ini
5. Submit link di bahagian bawah komen entri GA ni.

Kalo nak tau apa hadiahnye, jom layan video khas dari darkbatman.com.




Pe lagi, jom pakat join ramai2.. Hadiahnye agak menarik ni...
Sape nk join, klik je kat banner GA ni k..
Kali ni, aku nk tag

2 comments:

naem said...

AKU DOAKAN KITA SAMA2 DAPAT. HEHE

Apik Pehe said...

huhu..banyak tu..gudluck