Tuesday, December 27, 2011

Pengalaman Kali Pertama...

Lama dh x story pasal pengalaman2 lampau ni. Aku tau, masing2 ada pengalaman pertama kan...?? X kisah la pengalaman pasal apa pun... Jgn nk dlm pale otak korang tu, pasal pengalaman yg ngarut2 je.. Cett... @$#%&#*&%#

Senanye, aku nk share ngn korang pasal kali pertama berblogging. Aku dh start main blog ni, masa form 4, bersamaan dgn tahun 2004. So, totalnye smpai tahun ni, dh 7 tahun la. Hurmm... Tapi aku xde la sehebat otai2 blogger yg sedia ada. Memang aku akui, aku mmg masih rendah lg pengetahuan pasal blog ni. Byk sgt lg yg aku kne belajar.

Masa aku  blogging dulu, mmg hanya utk suka2 je. Yela, dulu mne ade FB ngn twitter ni. Blogger ni pun xde lagi. Yg ada cuma Tripod Lycos je *yg aku tau la* mase tu utk main blog. Frenster memang ngh femes time tu. Gigih time outing sggup habiskan masa outing lepak kt cc semata-mata nk layan frenster. Tapi skang...?? Frenster tu siap ada yg tanye apa bendanye tu... Caitt... Mmg x sedar diuntung betul la...

Apa2 pun, berblogging memang best. Byk benda yg kita leh buat ngan blog. Tapi bg aku, lately ni blogger mcm dh x bersatu lg, mcm tahun lepas dan awal tahun ni. Aku xtau npe... Tapi mcm dh byk je isu yg timbul antara sesama blogger. Mcm dh puak2... Aku xde la aktif sgt ngn group2 blogger ni, tp ade gak la join sikit2. Aku igt, group2 ni leh la menyatukan blogger2, tp... Ahh...mls la nk komen lagi. Biar lah, sape la aku nk bersuara. Bukannye org kenal sgt pun ngn aku kalo aku berbicara... Biarlah aku hanya berdiam dan memerhati... K la, adios...!!!



1 comment:

Mohd Khairi Khadzir said...

hurmm... ko lg otai dr aku! aku start 2009 ..time tu diploma ..form 4 aku punxpakar lg nga nblog2 nih ..tau online jerr haha