Thursday, December 22, 2011

Akhirnya, Ia Menjadi Milikku...

Lalalala... Hai sume.. Sejak bulan dobelas ni, mmg aku akui yg aku sgt2 bizi.. Banyak betul bnda kena setel nih...Tapi, alhamdulillah so far sumenya masih dlm kawalan aku lgi... Muahahaha... Senarnya, aku nk share something ni ngan korang... Hurmm... Tapi segan la  nk bgtau... Aishh...



Aku senarnye sedih sgt ni... Perfume aku dh habis... Muahahaha.. Pandai betul perfume aku ni bajet, elok je akhir tahun, dia pun nak berakhir gak... Cett... Diskriminasi sungguh...!!!

Aku pun xtau nape sejak akhir2 ni, aku suka sangat guna perkataan DISKRIMINASI..!!! Huhuhuuhu... Ntah, xtau npe.. Tapi memang aku suke.. diskriminasi.. diskriminasi... diskriminasi... Muahahaha...


K la, byk beno menyimpangnye.. Back to the path, since perfume aku yg lame tu dh habes, so aku pun gigihkan la diri g cari perfume baru utk ganti perfume lame tu. Banyak gak la yg aku try, smpi naik juling mata aku dan habes kembang la hidung aku ni dok bau satu-satu... Akhirnya aku nekad dengan keputusan aku utk memilih J.P.G ataupun Jean Paul Gaultier sebagai perfume baru aku.. Huhuhu...

Xtau la pe pandangan org, tp bg aku bau dia memang best... Soft2 je gitu.. Kalo korang ada yg penah bau, mesti setuju ngan aku. Kalo xpenah, korang memang rugi la... rugi rugi rugi.. *erk...teremo la plak*.. K la, papepun, tq Paco Rabanne One Million *perfume lama* sbb sudi berkhidmat utk memberi aroma yg sedap utk badan aku sebelum ni... Selamat datang utk J.P.G lak... Moga berkhidmat dengan penuh dedikasi k.. Adios...!!!

3 comments:

tia said...

kau guna tulisan ape babe? lappy aku tak bole baca -___-

[k]o{q}i[n] said...

abc la.. adehh.. lappy ko npe?

naem said...

masuk lah giveaway darkbatman. mane tahu dpt perfume ke. HAHA