Monday, July 4, 2011

#Vlog : Ronda-Ronda - Pasar Seni

Kali ni vlog aku semasa aku marayap sebentar atas urusan "kerja",
bersama-sama dengan abam retiss.
Kalo nak tau pe benda yg kitorang wat,
jom kita usha RONDA-RONDA kali ni...




video

Actually, aku agak berpuas hati ngan hasil kali ni walaupun masih ada kekurangan yang aku sendiri nampak.
Apa-apa pun, thanks to him sbb tolong jayakan vlog aku kali ni.

p/s: korang x rasa abam retiss nmpk makin chubby ke dlm vlog ni..?? huhuhu



15 comments:

the garang said...

oit, kau masukkan yang salah harga, bukan 6 ringgit la. kan ke mahal mende tu. belas2. haha. gud job dude.

ps: aku tak chubby oke

Muhammadnuraizuddin said...

nak ikut p ronda2...

sab said...

much better ucu! keep it up!
:)

[k]o{q}i[n] said...

@the garang: owh..yela.. lupe.. huhuhu.. papepun, ko mmg makin chubby... wekk.. ;p

@Aizuddin: xpyh la..ko skang jln2 ngn retiss2 je... mne igt dh kt senior ang ni...

@sab: tq mama...

BRO_MONDAY said...

along koqin : koh koh koh

BRO_MONDAY said...

along koqin : smart VLOG ni bro!!! ai laik it!!!

[k]o{q}i[n] said...

@BM: bukan along koqin la.. adehh...

aizamia3 said...

dah lama tak ke sana..

[k]o{q}i[n] said...

@aizamia3: sama la.. ni pegi pun bersebab.. kalo x, mmg x g pun... huhuhu

BRO_MONDAY said...

adesss....abes tu apa bro? sori²....

[k]o{q}i[n] said...

@BM: it's an english word.
along = sepanjang

BRO_MONDAY said...

ok²...so apa nama panggilan yu? sori ye ai x tahu...koh koh koh

[k]o{q}i[n] said...

panggil koqin...huhuhu

BRO_MONDAY said...

koqin : orite!!! KIP IN TAC!!! nanti kalo SB gi stedium lagi, ingat daku dalam doa mu...koh koh koh

[k]o{q}i[n] said...

orait bro...huhu