Monday, July 4, 2011

Tertangguh

Sejak dari hari Rabu minggu lepas lagi, mcm2 benda dah tertangguh kerana masalah kesihatan yang aku hadapi. Sampai ke hari ni, aku masih belum pulih sepenuhnya lagi. Tapi xpe la, daripada xde wat menda kt ofis ni, jadi aku ringankan jugak la jari jemari aku ni untuk meng-update entri kali ni...


Lebih menyedihkan, mlm tdi aku kurang tido disebabkan aku date ngan dak ni. Sedar2 nak pukul 5 pg. Muahahahaha.... Xpela, memandangkan dak tu pun dh x lme lagi nak g duk ceruk hutan, jadi aku terpaksa melapangkan masa untuk beliau..

Sejak dari Rabu aritu, mcm2 citer yang aku nak share tertangguh. Contohnya, nk wat review filem Blitz, perlawanan bola sepak antara Malaysia menentang Chinese Taipei, vlog terbaru aku, "Ronda-ronda di Pasar Seni", dan mcm2 lagi. Xpela, mungkin dh ramai yang post pasal benda2 alah ni semua kecuali vlog aku tu. Kompem la, sebab aku x publish lagi kt mne2.

Wat masa ni, aku xnk upload lagi vlog aku tu, nak kata pasal internet probs, hurmmm...ntah la. Aku pun x sure, samada internet atau pc aku kt opis ni yg bermasalah. Xpe, start minggu depan, Insyaallah aku akan lebih kerap meng-update entri baru untuk korang sume. Nape minggu depan..?? Nape x skang je..?? Huhuhu... saje je nak wat korang tertanya-tanya.


Papepun, aku mintak maaf lagi pasal dh kurang update blog. Bukan ketandusan idea, tapi kekangan masa dan masalah kesihatan ditambah lagi dengan masalah internet/pc kt ofis ni. Tetiba lak twitter ngan FB xleh buka.. Caitt... Baru nak main tweet tweet ngan Lisa... Huhuhuhu... K la, aku nak setelkan sedikit kerja kt ofis ni sebab banyak gak yg tertangguh. Aiyakk.... Matila... Adios...!!!

 p/s: pening kepala + batuk = mengantuk

6 comments:

HeziqaMushadadLee said...

kau dah pegi klinik belum ayie?pegilah..b4 jadi lagi teruk,aku doa dr jauh :)

~Kirin Selama Perak~ said...

harap kau da sembuh...
aku lak yang demam ni.
wakakaka.
:)

[k]o{q}i[n] said...

@Heziqa: dh g dh... tq.. :)

@KSP: tq bro... ko asyik merayap je, mne x demam... jge diri...

just you and me~ said...

jgn lupa santap ubat 2..:D
cepat2 la sembuh yer~

[k]o{q}i[n] said...

@just you and me~ : tq...

tetaufiq said...

dari blog ni view blog aku dah 10 org kot , macih