Monday, July 11, 2011

Mini Shopping + Lunch

Actually, benda ni dah lama, tapi aku baru nk update pasal ni sebab baru ingat... Muahahahaha... Bertarikh 2 Julai 2011 dan bertempat di One Utama, Damansara, aku bersama My Ma'am pergi merayap menghabiskan masa bersama berikutan beliau dan aku sedang meng'off'kan diri. Jadi menujulah kami ke sana berdua bersatu...


Tapikan, sebenarnya bukan beliau yang mengshoppingkan diri, tapi aku. Muahahaha...pedulik r. Aku suka sopink. Tapi bukanlah sopink sakan pun, sekadar mengaut beberapa helai t-shirt aje. Tu pun sebab tibe2 terberkenan lak ngan t-shirt tersebut. Lagipun, One Utama memang tempat yang sangat best untuk sopink berbanding mall2 yg ada sekitar KL sebab pilihan lagi banyak + design baru2.


Topman                                           Fourskin


Sebenarnya ni first time aku beli ke2-2 brand ni. Aku x berapa minat sangat ngan Topman sebab design yang mungkin x kena ngan jiwa aku kot. Kesemua t-shirt ni beliau yang pilih, so aku ikutkan je sebab "I make this T-Shirt look good"... Muahahaha... Then, kitorang g la melayan movie kt GSC. Xde plan pun nak tengok plus orang yang ramai yang amat. Akhirnya kitorang je la citer Blitz. Ok la citer dia, ada aksi tapi jalan citer yg agak panjang membuatkan aku agak bosan. Hurmmm....



Xpela, benda dah lepas. Pedulik r. Semalam lak, ada lunch dengan SB anjuran Taufiq Helios. X ramai sangat yang join, tapi still meriah. Of course la meriah sebab aku ada... Muahahahaha... *sila percaya.. Mungkin sebab tempat kot, tu yang ramai yang x join. Mana x nye, lunch kat Carl's Junior. Mak aihh... Yang bekerja pun fikir banyak kali nak lunch kat situ, ni kan pulak yang study atau baru berenti keje. Ooppsss.... BTWi really enjoy to spend my time with you guys.. *maklumlah, diorang sume #retiss2, untunglah... K la, aku ada banyak kje nak kena setel arini, nanti aku share lagi ngan korang sume k... Adios...!!!





p/s: bile la dapat sopink lagi nih... pasni wat lunch kt victoria station lak k..huhu

**********

jom ramai tolong like gambar aku. just klik ke kt link bawah ni..
https://www.facebook.com/photo​.php?fbid=239989886030747&set=​a.239024446127291.75996.148617​211834682&type=1

4 comments:

NuReLLe said...

HOI!!!!!!!!!!!!g carls jr. tak ajk aku kan..gugugugu..kbai....

NuReLLe said...

HOI!!!!!!!!!!!!g carls jr. tak ajk aku kan..gugugugu..kbai....

Darkbatman said...

wahh keluar bwk cik puan.. biler nk jumpe aku lak?dh dkt umah aku 2..kehkehkeh..

ko gath 2 kat mane?xmention pun?ou jgk?

[k]o{q}i[n] said...

@NuReLLe: cik yani, sila mrh organiser.. saya pun x dijemput sbnrnye... hurmmm...

@darkbatman: ekeleh...contact pun x, umh pun xckp ktne, mcm mne nk jmp..

actually tu bukan ath, just lunch bersama, kt carl's junior mid valley. then kitorang g karok kt ktv ampang park..huhuu

ang bg no ang, papehal, aku msg or kol je terus...ok??