Thursday, July 21, 2011

Keputusan Penuh Malaysia vs Chelsea [0-1]

Aku pasti ramai antara korang yang dh tgk perlawanan antara Malaysia ngan Chelsea td. Aku pun tgk, tp lewat, plus sangkut2.. Almaklumlah, aku tgk guna live streaming. Astro xde, sbb aku pakai Hypp TV oleh Unifi. Huhuhhu....Xpela, nasib baik internet agak laju, jadi sedap gak la tgk live streaming...

Actually, masa Chelsea gol tu, aku xtgk sbb aku g toilet. Tapi biasalah, ada ulangan kan. So, dpt gak lah aku tgk walaupun ulangan. Drogba telah menjulang Chelsea dengan 1 mata pada minit ke 80, walaupun aku rasa sebenarnya gol Chelsea tu x best.. Muahahahaha.... Lantak lah korang penyokong Chelsea ke x... Aku pedulik hape...


Sekalung tahniah aku ucapkan kepada skuad Harimau Malaya kendalian Ong Kim Swee yang berjaya mempamerkan aksi yang sangat menarik. Semoga perlawanan ini bakal dijadikan panduan agar perlawanan2 yang seterusnya akan menjadi lebih baik dan seterusnya terbaik. Walaupun kalah, prestasi yang ditunjukkan sangat baik dan mampu untuk memberi saingan yang hebat kepada Chelsea. Aku sebagai peminat Harimau Malaya berharap segala prestasi yang ditunjukkan akan dikekalkan dan berusaha untuk menjadi kepada yang lebih baik.. Hidup Harimau Malaya...!!! Adios...!!!



p/s: jom layan vlog Graduan Aspire kt sini

**********

jom ramai tolong like gambar aku. just klik ke kt link bawah ni..
https://www.facebook.com/photo​.php?fbid=239989886030747&set=​a.239024446127291.75996.148617​211834682&type=1


3 comments:

BRO_MONDAY said...

koqin : sama lah!!! kite geng unifi...adesss...malam tadi ai dah beriya-iya caril link live streaming..pergi kat website chelseafc...tetiba member sms petik ajak leoak mamak!!! kitorang lepak mamak kembar presint 9 putrajaya...penuh wooo, mujo datam awal jam 8.15pm...dah macam stadium...kuning je!!! patriotik!!! terbaik..semangat macam ni lah yam kite mahukan..ai sampai saket tekak dok jerit²...havoc wooo...dah macam kat stadium lah!!! koh koh koh apa pun , HARIMAU MUDA malam tadi ok...tipis je pun kalah nye...

Darkbatman said...

haha.aku rs chelsea saje bg muka je smlm.. kehkehkeh

muhamad hanif said...

Apesallah aku boleh terlepas tadi..


ciss !!