Thursday, July 21, 2011

Semua Unfollow Aku...??

Memang sedih + meraung + guling2 kt lantai kalo tetibe follower blog kita, unfollow kita. Mcm tu la yg aku rasa skang ni. Sedih aku sebab xde org langsung follow blog aku dah, termasuk la aku skali... Hmmm.... Apa salah aku sampai korang sume wat aku mcm ni..?? Xpela, terpulang la kat korang sume samada nak ikut ke x blog aku ni... Aku redha...





Ni adalah sebelum segala-galanya terjadi. Sumenye ada 491 org. Xde la ramai pun, tapi aku still rasa bersyukur sebab ada gak yang nak follow blog picisan aku ni. Suddenly aku log in, dan apa yg aku lihat hanyalah gmbr kat bawah ni...


Korang klik je la kalo nk tgk lagi jelas. Maunye aku x sedih. Aku sudah mula berpatah hati untuk ber-blogging. Ingin mengubati hati yg lara ni. Moga aku mendapat kembali kekuatan. Tetibe, aku kembali mendapat semangat untuk kembali ber-blogging...*kejap sangat frustnye..huhuhu

Sebenarnya aku ok je... Xde pun smp meraung + guling2 tu. Saja je wat gempak skit. Actually dh byk kali aku hadapi situasi ni. Masuk blog then tetibe follower sume hilang. Yang kuar hanyalah "There are no members yet. Be the first!" Maunye x terkejut aku. Hahahaha... Biasalah, blogspot bukan sekali ni je bermasalah, dah banyak kali. Tambahan lagi internet kat ofis yg merepek ni. #Okbai....huhuhu... Akhir kata, jgn mrh2, ceria2lah selalu k... Adios...!!!


p/s: jom layan vlog Graduan Aspire kt sini

**********

jom ramai tolong like gambar aku. just klik ke kt link bawah ni..
https://www.facebook.com/photo​.php?fbid=239989886030747&set=​a.239024446127291.75996.148617​211834682&type=1

8 comments:

aizamia3 said...

sedih woo kalau jadi cenggitu.. :(

WuMing said...

Ehh betul ker... Nampak penuh saja kat atas tuu?

ZWAN SABRI said...

Biasalah.. blogspot mmg slalu bemasalah.. tp dont worry bro, aku akan ttp follow blog hang.. ;)

MySuaraBlog: Nak Peluk Kamu!

::FAIZ FARISH:: said...

hey biarla tak ramai folower.... tp ramai pembaca... take care

[k]o{q}i[n] said...

@aizamia3: tau xpe...huhuhu

@wuMing: aiyakk...nmpk sgt x baca habis.. huhuhu

@ZS: thanks...xsngka ada follower gak aku...

@FF: tp xkn la smp xde lgsung...huhuhu

HeziqaMushadadLee said...

aku ingat betul,lah ade yg unfollow kau..sebab aku tak pun unfollow kau --"

BRO_MONDAY said...

koqin : adesss....blogspot selalo bermasalah..koh koh koh

SyazwanSarawak said...

takkan followers hilang dalam dunia. lagi merepek ~.~