Friday, July 8, 2011

Hilangkan Tension...!!!!


Aku ngah rasa tension sesangat...

Banyak sangat masalah, itu la, ini la... Aisshhh...

Xpe, kalo ada sape2 yg tension gak mcm aku, jom kita release sama2...

**********

Pada suatu hari Si Amin disuruh emaknya mengambil mangga di kebun. Sedang asik-asiknya Si Amin mengambil mangga, tiba-tiba di bawah dia melihat sepasang remaja sedang making love. Berdirilah bulu roma Si Amin. Entah kenapa dia tetap bertahan di atas pohon sambil menahan lututnya yang mulai gemetar. Tak lama kemudian didengarnya suara isak tangis remaja perempuan itu, sambil tersendat-sendat dia bicara.

"bang leman bagaimana kalau saya hamil nanti? abg harus bertanggung jawab ye...."Sudahlah, yang, kita serahkan semua ini pada yang di Atas, jawab si lelaki.

Si Amin terperanjat lalu dia berteriak,"Wah...wah...wahh..sesedap je kowang nak serahkan semuanya padaku. Aku kan cuma lihat,x ikot pon ape yg kowang buat!!......"
**********

**********

Seorang pelancong telah menahan sebuah teksi di malaysia.

Pelancong : Send me to town.
Pemandu : Apa, tuan sakit taun?
Pelancong : Faster, Faster please.
Pemandu : Mana pulak sakit taun pakai plaster tuan.
Pelancong : What?
Pemandu : Tau pon sakit taun kene masok wad.
Pelancong : Hmmm (sambil menganggukkan kpalenye)

*********

p/s: aku xtau nak watpe dh...idea byk, tp internet probs. ni je yg mampu.




4 comments:

cikmima said...

kahahaha lawak yg first tuh lawak gile....keh3...

yang kedua nye lawak mcm x brape nk go....

lawak tiga dah penah tengok :)

http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/07/support-fantastic-moment-studio-new.html

NasZ said...

salam kenal..

dah follow awak..

minta tolong bagi pendapat bleh?

MOHD NASER.com

~Kirin Selama Perak~ said...

berserah pada yang di ATAS tu memang terbaik !
wakakakakaka !!
:D

aslann said...

nk lindungi kemaluan jugakkkkk dgn insuranss... :P