Friday, June 17, 2011

Segmen : Blogger Kental

Menaip dalam keadaan terpaksa.
Mendapat ugutan dari seseorang.
Malas nak taip banyak2.
Jom je tengok ni.

Korang nampakkan banner kat atas tu..?? Ha...tulah manusia yang mengugut aku supaya men-join kan diri ke dalam segmen beliau. Caitt..

Aku Seorang BLOGGER KENTAL...

...kerana terpaksa dan sering mendapat ugutan sebegini rupa. Jadi, ber-blogging lah untuk hidup yang sejahtera.

p/s; baik korang join gak kalo xnk kne ugut dgn beliau


JOM JOIN SEGMEN "AKU BEST"


7 comments:

tyka said...

dia tak ugut lg.. tak yah buat la. kannnnnn

Umar Faruq said...

hahahhaa... join cepat sebelum orang lain pun aku ugut.. hehehe

[k]o{q}i[n] said...

@tyka: sukati la..

@UF: xmasuk campur...

*dua2 lum join segmen aku.. caitt..

Met bUjang said...

hahaha kesian ko ek tu la ko kena ada body ketul macam aku umar pon larik... hahaha

Rahmad said...

fulamak sampai kena ugut..

Segment Kental

[k]o{q}i[n] said...

@MB: huhuhu

@rahmad: tau xpe..

muz said...

gua pun dia ugut bro... :)