Wednesday, May 25, 2011

Tersasul


Hahahaha...sampai sekarang lagi aku x berenti gelak, memikirkan mcm mne la aku leh tertaip benda yang lain daripada apa yang aku nak bgtau. Adoyai... Sengal tol.. Siyesly, aku rasa sangat sengal pgi2 ni.. Hahaha.. Citernye mcm ni, td aku on call, then at the same time, aku dpt mesej. Mulut bercakap kat telefon, tangan menaip mesej. Tibe2 membe aku tu balas mesej, "Ha...?"

Aku pelik dan hairan la, nape membe aku tu bls mcm tu.. Then, terdetik aku nak tgk balik sent items. Last2...patut lah membe aku tu mesej aku mcm tu, rupenye aku punya jawapan kepada soalannya tu ntah ape2.. Nak tau pe yang kitorang sembang..?? Jom terjah...

  • Aku : Pagi..
  • Membe : Pagi...wtpe..??
  • Aku : Baru pas maghrib.
  • Membe : Ha...?

Macam tu la lebih kurang mesej kitorang. Pepagi buta mana ada waktu maghrib.. Hahaha... Adoyai.. Nape la ngan aku pepagi ni. Mungkin aku sikit pening sebab mcm2 hal jd pgi2 ni kt ofis. Hmm... Korang pun mesti penah jdi mcm ni gak kan. Menaip mesej lain drpd ape yang korang nak bgtau.. Hahaha..pape pun, yang penting kita kene chill. Adios...!!!

p/s; korang jangan gelak atau bahan aku. harap maklum..


5 comments:

Dim Benihana said...

keke gila la...
mcm na leh terkeluar tu..

::FAIZ FARISH:: said...

ko Maghrib pagi... hahaha

[k]o{q}i[n] said...

@DIM; tersasul..

@faiz; amboi...perli nmpak... hahaha

Encik Suami said...

Jeng3x..Membe tue mesti buah hati kan3x? baek ngaku.

[k]o{q}i[n] said...

@en. suami; bukanlah... just membe