Tuesday, May 24, 2011

Bersama #Retiss

Pagi ni, aku berbesar hati sebab aku bekfes ngan #retiss... Hahaha..xpyh la aku kenal kan lagi. Dia adalah seorang #retiss a.k.a otai blogger yg hebat. Sungguh hebat. Pengaruh beliau sgt besar di antara blogger. Tu pasal aku rasa teruja dpt sarapan dengan beliau. Nak tau sape, jom kita usha kt bawah ni...

l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
____
vvv
vv
v



Erkk...nape #retiss ni tutup mata..?? Xpe, korang jgn pelik. Beliau memang suka tutup mata time bergambar. Style katanye... *tangandidadamatakeatas. Harap korang sume jgn jeles sbb aku dpt bekfes ngan #retiss terSOHOR ni... *erk..terCAPS LOCK lak.. K la, tu je nk citer. Adios...!!!


12 comments:

the garang said...

hahahaha. palotakk arrrr

::FAIZ FARISH:: said...

:)

[k]o{q}i[n] said...

@thegarang; lek r...huhu

@faiz; (",)

Anonymous said...

dia makan sambil tido lah! mmg perangai dia camtu? kau tak tau ehh? haha!



-tiafazuniadahdeleteblog-

[k]o{q}i[n] said...

@tia; aku tau..tp ramai yg xtau.. muahahaha

APi said...

style dia memang macam tu kot..^^

[k]o{q}i[n] said...

@api; tau xpe...huhu

~Kirin Selama Perak~ said...

aku taknak komen ttg retis tu.
tapi aku nk komen,nice blog.
sebab da bertukar.
:)

Dim Benihana said...

retis tu ke?? no komen jugak lah,
nice blog wey...bagus2, header pun lain..

combi said...

haha..style?adeyhhh

Syafiq Rosli said...

layan stim tuh..haha

[k]o{q}i[n] said...

@KSP; lawa ke..?? aku x puas hati lg ni ngan blog aku ni..

@Dim; tq

@combi; kira style la tu...

@SR; no komen... tu kne tanye dia..