Monday, May 30, 2011

Menggigil

Hi sume... Aku nak maklumkan yang aku sgt bizi lately ni. Nak update blog pun xbrape nak ada idea. Tapi xpela, aku cuba gak mencari something untuk story ngan korang sume eik. Berbalik kepada tajuk, menggigil... Sape yang menggigil..?? Akukah..?? Sebab ape..?? Mungkin sejuk kot..?? Hahahaha...sudah. Cukuplah merapu.

Ok, citernye macam ni. Semalam, aku otw dari Puchong nak ke Serdang Jaya, aku terserempak sesuatu yang amat mengujakan aku. Mengapakah..?? Aku malas nak citer panjang, nnti korang pun benci, sebab suka wat korang terpinga-pinga. Korang tengok gmbr kt bawah ni dulu..

l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
----
VV
V


Hmmm...korang nampak ape kt gmbr ni..?? Hahaha...kalo yg dh tau, silalah jeles..!!! Muahahaha.. Sape yg xtau, pandai2 la korang cari eik.. Tu je yang aku nak share ngan korang. Pasni, korang tunggu Vlog pertama aku eik - trial version. Nantikannya tau... Muahahahahahaha... Adios...!!!


6 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

benci btol ngan gambar ni !
wkakakaka

[k]o{q}i[n] said...

bagus2...sila jeles lagi.. muahahaha

aslann said...

tak gigil punnnn..hak3..

[k]o{q}i[n] said...

dengki la tu...

Dim Benihana said...

xpaham????
nk tunjuk keta ko ada sticker Mc D ke??

[k]o{q}i[n] said...

@dim; adoyai...kalo x tau, tanye mereka2 yg kt atas ni eik... muhahahahaha