Monday, May 30, 2011

Cubaan Pertama


Akhirnya aku ada gak vlog sendiri.. Muahahaha.. Tapi aku tau, xde la sehebat Vloggers yang lain. Ni pun sebab first vlog aku, trial version. Papepun, korang ce la komen skit... Muahahahaha...

25 comments:

the garang said...

alooooo nama byk blur niE sayammm.. isi dh berkualiti.. hurmm :(

~Kirin Selama Perak~ said...

apasal gambar pecah????
:(

*muzik kuat sangat la waktu ko cakap mula2*
:p
*biadap tak aku?*

[k]o{q}i[n] said...

ala...sori la membe2.. saya budak baru belajar...

KyêrulL said...

untuk 1st try niE.. okiE lah.. maybe mase convert tuE ko dia jadi pecah..

HeziqaMushadadLee said...

aku taknak komen byk,psl aku taktaw nak komen ape..tapi ayie,utk test market kaw neh..bagi aku oke laa..sebab kaw pun baru belaja kan..lepas neh kena buat lagi gempak yaw!aku tunggu next vlog!

[k]o{q}i[n] said...

@kyerull: bukan masalah convert, sbb kt pc aku ok je.. maybe sebab blogger kot..

@heziqa: bukan test market, sebab aku memang market.. muahahahaha

Nisa Kay said...

ehhehe best gak vlog ko.
keep it up! hehehe :D

ahmad jer said...

okay bro! not bad kut! ingat senang ke nak cakap depan camera cam kau. keh keh keh!

[k]o{q}i[n] said...

@nisa; kalo aku keep it up, xleh cri mkn la ko pasni... muahahaaha

@AJ; ala...dh biasa dpn kamera.. pe ade hal.. *nada riak..

nas said...

errr.. boleh tahan
cubaan baik..
aku ni xpenah pun nk buat vlog..tp xjadi
hehehee
tu bersama2 ngan blogger lain ek?
ktne?

teha said...
This comment has been removed by the author.
teha said...

gathering apa ni ayie?
dah mcm jalan2 cari makan plk aku tgk.hehehe

[k]o{q}i[n] said...

@nas; gath tu kat mid valley. makan tu kat wangsa maju... pas ni, join la skali gath...

@teha: gath blogger la teha.. tu sume blogger. kalo nak tau, teha cari "sahabat blogger" kt fb, then join.. byk xtvt...

Syafiq Rosli said...

pergh nak sain..haha

[k]o{q}i[n] said...

@SR: ko perli ni bro...muahahaha

SyedGraphiX said...

perghh. vlog tuu! err.. kualiti kurang skit la bro... asal tak upload dkat youtube ke.. ni hang upload guna blogger kan? huhu .

[k]o{q}i[n] said...

aah...guna blogger.. nnti la bro. ni trial version je. nak tau pe komen korang dulu.. agk2 dh ok, bru upload kt youtube atau 1 tube..

tetaufiq said...

syg! ini best bro! sekian, toink2

Along Usop said...

jom ramaikan blog video!! :D

sab said...

suke! best je! hehe.. terbaik bro!!
syg anak mama ni! wink ;)

[k]o{q}i[n] said...

@tetaufik: jgn la pggl syg kt sini, kantoi la...

@along: ramaikan ke banyakkan..??

@sab: ucu pun syg mama... muahahaha... papa, along, angah & acik, sila jeles...

cik_nini said...

hanya mampu :)

nice one vlog.

[k]o{q}i[n] said...

hanya mampu..?? bermakna..??

AdyBudika said...

tahniah!!!! satu cubaan yang bagus!!

[k]o{q}i[n] said...

tq ady...