Friday, May 27, 2011

Lepak di Starbuck

Ha...rasanye, ni kali pertama aku update entri dlm jangka masa yang terdekat. Padahal, baru je tadi aku update entri, ni dh tmbh satu lagi.. Huhuhu... Saje je, nak try2. Aku just nak bgtau korang sume yang aku ngah lepak2 kat Starbuck @ Bangsar Village 1, Bangsar.

Sekali sekala...pe slhnye.. Ye x..??? Kalo sape2 nak join, meh la sini. Aku update entri ni pun kat starbuck ni ha. Nak tau pe yang kitorang wat n santap, jom usha ni...

                                          Mocha & Hot Choc             Chicken Fingers

                                 Chem & Galaxy Tab             Ayah Chem & Blackberry

Aku..??? Hahahaha...aku ngan lappy Asus K430 Series, melayan FB sambil update blog picisan yang tercinta ni. Layan je lepak sini, sebelah ni ada restoran Outback Steakhouse, siap pasang lagu2 yang leh wat layan kepala je.. Style... K la, aku nak layan hot choc aku, dan main FB lak... Adios...!!!

1 comment:

HeziqaMushadadLee said...

oke,aku dah terlapar..grrr