Wednesday, May 4, 2011

mati aku

Dalam kesibukan berkursus, aku gagahi jugak untuk meng-update blog picisan aku ni. Hai sume... Aku sebenarnye ngan nebes ni, kamera aku dh hilang. Eeh, bukan kamera aku, kamera pinjaman. Hmm...mne la aku letak agaknye. Payah la aku nak amik gambar dh pas ni. Tapi kan, memori dan naluri aku kuat mengatakan yang aku telah meninggalkan kamera aku kat umah Ujang.. Adoyai... ni sume dia punya pasal. Ngah soonok2, terus lupa kat kamera aku.


Xpe la, lagipun aku dh mention kat Ujang dah suh usha2kan kamera aku tu. Harap2 la ade. Tapi aku takut gak, Ujang kalo dah "sedap", lupe segala..Huhu.. Sowi Ujang, guro2 je. K la, aku ngah kursus ni, kang kantoi lak. Papehal, aku update lagi ngan korang k... Hmmm... Adios..!!

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

semoga jumpala kamera tu ye

[k]o{q}i[n] said...

huhu...thankz faiz

*cik syu* said...

insyaallah jmpe lh 2... kalo risau , byk aan beristighfar ... :)

Encik Suami said...

Cuai...tue lah..seronok sgt kan?
lain kali kene alert la.gantung kat tgn ker..letak dlm poket suar ker?
tak pasal2 kene bebel dah nie ha..
sorry ye.bukan marah..nasehat.

jemput terjah new entry

1) (>.<) Selamat Tinggal (>.<)

2) (>.<) Sampai Hati Yu Tinggalkan Ai (>.<)

man yusoef said...

la..kamera ni ke..ada budak teramek la aritu time kat kenduri ujang...pastu letak kat dlm keter aku..huahua

jangan percaya...ngeh3

[k]o{q}i[n] said...

ckp la betul man.. adoyai.. aku dh la ngah gelabah ni..