Tuesday, May 3, 2011

Agenda

Aih...dh beberapa hari dh aku x jenguk blog aku.  Hahahaha...sian kt blog aku. Bukan sian kt korang. Mesti blog aku igt tuan dia dh x sayang dia. Hmmm.. I'm sorry. Last weekend aku memang sangat bizi. Cuti hanya pada kalendar je, byk gile kje aku kene wat. Sabtu aritu, aku kne g Melaka untuk amik adik aku dari UiTM, sebab dah habis sem. Dlm perjalanan tu, mcm biasa la, kalo aku yang bwk kete, mesti byk pit stop. Huhu.. Aku bukan ape, pantang nmpk something yang menarik, mesti nak g usha gak.. Lewat petang gak la aku bru smp KL balik. Then, mlm kakak aku blanje KFC lak, kt PJ. Aku pun layan kan je la walaupun aku masih muak dan nk muntah ngan ayam KFC. Kalo nak tau nape aku ckp mcm tu, korang usha entri ni --->>sini

Hari Ahad lak, aku ke Mid Valley untuk potong rambut. Muahahaha...khas untuk ke majlis perkahwinan Ujang ngan Yana. Potong punya potong, aleh2, cibet punya amoi. Ntah style ape la yang dia wat utk aku. Mcm hampeh je. Aku hanya mampu merungut dlm hati je. Sebab aku x suke luahkan. Kalo aku bersuara, takut lain jadinya. tutup terus kedai tu nanti..Huhu.. Balik dari Mid, aku ikut kakak aku g Sogo lak. Aihh...berjalan je keje nye. Pedulik la, aku bukannya g ngan org lain, ngan famili sendiri. Dapat la aku satu suar keje. Asyik suar yg sama je aku guna g kje. Huhu.. Balik dari Sogo, aku g Mid balik. Muahahaha...sebab nak jmp membe aku. Asalnya dpt tiket free, tapi membe aku tu break lak masa aku dtg tu. Aku pun mls r nk tunggu, merayau2 kt Mid, then balik umah terus. Penat.

curik pix ni kt sini

curik pix ni lak kt sini

Hari Isnin, aku beserta konvoi pergi ke kenduri kawen Ujang ngan Yana. Haa...kali ni aku mls nak komen pasal kenduri ni. Hampir sume blogger yg g, mesti ada wat review pasal kenduri mereka ni. Kalo nk tau, klik je kt --->> sini, sini, dan korang carik la sendiri k. Huhu...sori, xde gmbr sangat untuk entri kali ni, sebab aku sebenarye ngah kursus komputer.. Muahahaha... Adios...!!!

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

nice picture

[k]o{q}i[n] said...

haha...kredit utk yg tangkap ni la