Wednesday, May 18, 2011

Aku Tak Kenal Follower Aku

Hahahaha... Terkejut xpe, jangan terkentut. Takut ada bau nanti.. Ishh...abaikan tajuk tu. Tajuk tu sebenarnya merujuk kepada segmen seorang blogger ni la. Nak tau sape..?? Haa...klik je kt banner bawah ni ha..


Nape empunye blog ni wat segmen mcm ni eik..?? Kalo korang nak tau, ce tengok blog beliau. Beliau ada benda kene wat yang membuatkan beliau tidak berinternet untuk beberapa ketika. So, dia nak wat satu bloglist khas sempena beliau tidak berinternet tu. Tapi sebelum tu, mcm biasalah ada benda yang korang kene wat. Tapi ape dia..?? Jom kita usha...


Ok la, aku kene la jawab soalan beliau tu eik;
  1. Panggil aku Koqin Karemo atau Qin, berumur 23 tahun. Blog kesayangan aku ialah http://exsamsed.blogspot.com.
  2. Aku seorang yang happy go lucky, suka melepak dengan membe2, mudah diajak berbincang tentang sesuatu perkara.
  3. Yup, I am a silent reader. But sometimes I do leave a comment depends on the topic that I really interested.
Hmm...kene tag follower aku yang paling recent. Jap eik, aku try calculate.... Haa...ni yang aku dapat;
  1. Faiz Farish
  2. Hawiz
  3. KSP
Entri yang aku nak promote kat sini...
  1. Berubah
  2. Tips memilih beg
  3. Mudahkan Orang Lain


8 comments:

hawiz said...

terima kasih sbb tag hawiz..insyaALLAH...klo ade mase n kesempatan..hawiz join..tq yer..=)

[k]o{q}i[n] said...

orait...thankz sebab sudi jengah ke blog ni slalu...

::FAIZ FARISH:: said...

wah ada nama saye.. hehe tq

[k]o{q}i[n] said...

sama2...

NuSaNa NoSa 91 said...

ni sesi berkenalan dgn recent followers ea?? ^_^

[k]o{q}i[n] said...

lebih kurang la..

Syafiq Rosli said...

all da best der..haha rajin join segmen

[k]o{q}i[n] said...

ala...ngah bosan la bro.. nk update something, tp xde bahan lagi..huhu