Thursday, April 7, 2011

Wish List

Wish List..?? Apakah..?? Xde pe, sbnrnya aku nak bgtau korang2 sume, apa yang aku sangat sangat sangat teringin utk miliki oleh diri aku sendiri..(mcm pelik je ayt aku ni).. Biasala, setiap binatang org ada keinginan untuk memiliki sesuatu. Tapi ape benda yang aku nak ni..?? Huhu...rileks la, jgn la gelojoh. X saspek langsung. Sebenarnya, aku teringin nak ada 2 bnda ni dlm simpanan aku.

X kisah la, tp pe bndenye yg aku nak..??!! Ish...ye, aku bgtau k. Kali ni aku nak share pasal gadget yang aku nak sangat. Let's check it out..!!!


Kalo nak ikutkan, mmg la nak yg lagi power mcm D3S atau D3X, tapi masalahnya, mampu ke..?? Kalo aku ni Dato' ke, CEO ke, Tan Sri ke, xheran la aku kalo takat 20k tu... Kalo yang ni, rasanya aku leh la nak beli. Kalo nak tgk function dia pun, ok je. Lagipun, nak beli yg mhl2 sgt pun, aku bukannya professional photographer pun. Kira ok la kalo dpt yg ni pun.


Atau dalam erti kata lainnye, Samsung Galaxy Tab yang menjadi kegilaan para remaja skang ni. Style, byk function, dan aku rasa memang x rugi langsung kalo beli. Mcm2 aku leh wat ngn benda alah ni. At least, leh gak gntikan laptop yg dirasakan agk berat untuk dibawak ke hulu ke hilir.

Hmm...ada x sape2 yg baik hati nak bg aku adiah bnd2 ni..?? Muahahaha..besday aku semakin hampir ni. Rasanya molek sungguh la kalo entri kali ni dijadikan panduan untuk memilih barangan untuk dijadikan hadiah sempena besday aku nanti... Huhu... Kalo korang nak tau lebih lanjut pasal barangan tu, just click je kt nama benda alah tu eik.. Adios..!!!



5 comments:

mizzkechique said...

bagi gmbr je yg mmpu sebab MK sendri mengidam DSLR dgn HTC desire...aiyak!!

[k]o{q}i[n] said...

ahakz...gmbr nk wtpe, leh cri sndri..

::FAIZ FARISH:: said...

aku nak gak samsung tu

sobri yaacob said...

dapat gajet ni best...... syg plak teman ni bknye jejai..dtuk k ke...memang x la... dpat pkai ha..ha..

[k]o{q}i[n] said...

faiz; samsung tu mmg la best...

sobri; tu la kan, kita ni hanya insan biasa yang lemah, yang sering ditindas..huhu