Wednesday, April 6, 2011

FB 1 : Jelajah ABPBH

Kali ni, aku nak wat segmen baru dlm blog aku iaitu; FB (flashback), di mana aku nak kongsi ngan korang segala kenangan aku yang lalu, yang aku lum update, atau yang x sempat nak share ngan korang sume, disebabkan oleh sebab2 tertentu.. Fuhh...pjgnye ayt.. Semput terus...

Bagi FB 1 ni, aku nak share ngan korang masa aku g Kuantan dlu. Asalnya, tujuan asal g sne sebab ada kenduri kawen kt umh membe aku. Alih2, aku dpt tau yang masa yang sama gak ada jelajah ABPBH 2010 kt situ bertempat di Kuantan Parade. After setel je wedding kenduri tu (abes rosak bahasa), aku pun g la ke Kuantan Parade tu.

Smpi2 je, diorang baru start. Pengacaranya adalah Along ngan Didi Alias. Memang gempak la diorang. Dah la, aku mls nk story byk2. Korang tgk la gmbr2 yang sempat aku snap time tu...

 maya karin
 black
 along, fafau, lisa, didi
 ana raffali
 anuar zain
 faizal tahir
 faizal tahir & bunkface
 fizz fairuz
 zizan, angah, along, didi, fafau
 angah
shahir

Memang best la..diorang sume sempoi. Walaupun ABPBH dh lepas, dan yg paling sedihnya, aku x dpt tgk acara tu...tp aku doakan kejayaan diorang sume for the future. Dan yg paling penting adalah gmbr yg kt bwh ni...

aku ngan hazama & meet uncle hussain

Aku memang admire gle ngan suara si Hazama ni. Memang power. Bilalah agknye leh nyanyi mcm dia eik..?? Verangan je lebih.. Wuahaha...dh la kot. Pjg bebeno rsenya entri kali ni. Bukan byk sgt taip, tapi byk gmbr.. Kalo taip byk2 pun, korang bukannye suka sgt nak bce. Ye x..?? K la, nnti papehal, aku share lagi ngn korang kalo ada citer best lagik k.. Adios..!!


2 comments:

Cahaya Kita said...

SALAM.... BLOGWALKING... NICE ENTRY

[k]o{q}i[n] said...

tq cahaya kita..