Thursday, April 7, 2011

CONTEST : Leen & Kyerull || Janggut vs Muncung


Hahaha...aku x percaya yang si Raksase Janggut ni wat contest mcm ni. Klakar sungguh. Ni dah kira mengambil kesempatan atas populariti yang dia ada dh ni. Pedulik ar, aku nak join gak sebab aku ada janggut yang lagi menawan dari Raksase Janggut ni. Muahahahaha... Kali ni, Raksase Janggut ni berkolaborasi dengan Leen yang cantik jelita dalam menjayakan contest ni. Korang klik je la kt nama mereka kt bwh banner tu kalo nak tau lebih pasal contest ni k...



Ni la gmbr yang aku pertaruhkan untuk contest ni.. Sila suka..!!! Ahakzz.. Ni ada ayat yang aku wat khas untuk gmbr ni.. " Sesungguhnya, aku memiliki janggut yang lebih menawan dari makhluk yang bergelar Raksase Janggut"... Hahahaha...best dan sungguh kreatifkan ayt aku.. So, ape korang tunggu lagi, jom join skali contest mereka ni... Adios...!!


9 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

panjangnya jangut kau

[k]o{q}i[n] said...

Hahaha...tau xpe..
menawan kan kan kan...!!!

najwa mohd nasir said...

i like ;)
good luck yaa

Cik Leen said...

hahahaha. terima kasih sudi juin ^^
kalo bole paste link di blog mr.kyerull juge ye;))
eh mr.kyerull = raksasa janggut? ngehngeh.
ayuh kalahkan dia ^^

gudluck wak;))

[k]o{q}i[n] said...

tq najwa... (",)

dh wat dh cik leen. jgn risau, raksase janggut tu xleh dilupakan.. beliau sungguh....hmm.. no komen..

hqfizulhqkim said...

good luck.

Faziera said...

hahah raksasa janggut..
gud luck ye??^__^


jom terjah: Update yang sedikit lambat untuk anugerah bintang popular =)

ecah said...

comelnye janggut dia!!

sueRAFE said...

ah tader2, raksasa janggut tu punya janggut tetap paling menawan. hikhik