Monday, April 4, 2011

lepak-ing

Semalam aku berkesempatan untuk melepak kan diri aku bersama Yandy & The Geng di Mid Valley Megamall. Ingatkan lepak, merayap dan menyesakkan mid aje, last2 diorang leh bantai nak lyn movie lak. Adoyai.. Dah la masa tu mcm mls je nk g tgk wayang. tapi memandangkan diorang dh belikan tiket, layankan je la.. Huhu.. Kitorang p layan citer Battle Los Angeles. Citernye mmg style la.. Best..!!

Tapi, skang ni aku nak share ngan korang sume detik2 yang sempat dirakamkan oleh lensa kamera aku ni ha... Huhu... Terimalah...(drumroll please...!!!)






2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

lawa rambut

[k]o{q}i[n] said...

rambut spe..?? yang mcm landak tu..?? huhu