Thursday, April 7, 2011

GAMBAR AKU DAN ALAM

Macam ni la kalo blogwalking.. Ada jumpa mcm2, contest la, GA la... Aku ni dh la ngah boring2 ni. Oleh itu, aku menyertakan lah diri aku kt satu contest ni. Ape yg menariknya pasal contest ni ialah dia nak gmbr kita ngan alam semulajadi. Bagus dia ni, nak tgk kita ni syg ke x alam semulajadi ni. Lagipun, dia just mtk gmbr kita ngan alam, wat ayt kreatif dan tag membe..

click banner for further information


"Alam semulajadi adalah pinjaman dari-Nya, jaga dan peliharalah dengan sebaiknya"

Mereka yang mesra alam,



9 comments:

Aiman Raziff said...

Gambar yg 2nd one tu bagi aku cantik giler,.... speechless,... haha~~

[k]o{q}i[n] said...

TQ aiman...huhu

::FAIZ FARISH:: said...

Good Luck

Tod-Tod said...

tengkiu sbb sudi join contest ni..
nice pic..
keep in touch n gud luck ok..:D

SyEraa said...

wah cantik btol pic tu..
ad chance mng gayenye..

mr.syazwan said...

weeeeeeeee

mcm awan terpilu je

haha

cikmima said...

mcm mne kalau nk join nie? mcm best je....mima banyak sgt gmbar dengan alam....

salam singgah....
new entry:
http://cikmimagebu.blogspot.com/2011/04/behind-event-malay-wedding-expo-part-1.html

[k]o{q}i[n] said...

tq

EB said...

Nice la.. Hehehe
Good luck..