Saturday, May 7, 2011

updated; GA : Top 5 Result

STICKY ENTRY
Selamat sejahtera sume kawan2.. Akhirnya, tiba lah masa yang dinantikan oleh sume Top 9 : Koqin's First GA. Aku rasa nebes lak nak umumkan Top 5 ni. Takut ada yang rasa keciwa lak. Hmm..kalo ikut hati, nak je bagi sume yang join GA aku ni, tapi sebab bajet yang ciput, tu yang xdpt.. Lagipun, ada member aku yang tegur aku, dia ckp hadiah GA aku antara yang termahal. Betul ke..?? Ntah la. Terpulang la kt korang nak nilainye. Dah, aku mls nak celoteh panjang2. Aku umumkan senarai Top 5..

satu-dua-tiga

Handmade Calligraphy untuk nama korang sendiri
+
frame (bersaiz a4)

empat-lima

Handmade Calligraphy untuk nama korang sendiri
 Tahniah aku ucapkan kepada sume yang dipilih. Sekalung perhargaan aku ucapkan kepada korang2 yang join GA aku yang pertama ni. Aku sgt2 lah terharu.. Kalo pas ni aku wat lagi, harap2 akan mendapat lebih sambutan k. Kepada yang x berjaya, aku mtk maaf kt korang k. Bukan bermakna korang x best, cume diorang ni ada kelebihannya lagi. Segala cadangan dan pendapat korang tu, aku amatlah hargai. Ok la, kepada pemenang2, sila penuhi syarat2 seterusnya ok.

Bagi aku;
  1. Nama penuh korang
  2. Nama yang korang nak aku tulis (nama tau, bkn ayat atau peribahasa dll)
  3. Alamat rumah korang
  4. No telefon (optional, kalo ada pape yang aku nak inform)
  5. Emelkan kt koqinkaremo88@gmail.com.
  6. Inform aku kt komen box kalo korang dh htr emel k...
**********
updated

Butiran hendaklah dihantar sebelum 06 Mei 2011. Kepada mne2 Top 5 yang tidak menghantar butiran diri yang dikehendaki atau selepas dari tarikh, anda tidak akan dilayan. TQVM

    16 comments:

    Fadzillah Kamarudin said...

    alhamdulillah...
    rezeki...

    saya dah emailkan details...
    thanks ya...

    KyêrulL said...

    soley soley :D

    NOOR FATIN said...

    thanx koqin! tahniah kepada semua pemenang!

    saya dah emel dah :)

    [k]o{q}i[n] said...

    fadzillah; ok...tahniah
    kyerull; ko nape?
    fatin; ok..tahniah

    aizamia3 said...

    tahniah buat pemenang..

    Joel Leslie said...

    uhuhuhuh .. x mng . sikit lagi ;( sob2.dh plan nak bg cikgu hadiah tu ..huhuhu
    congrats winner !

    ♥♥azatiesayang ♥♥ said...

    salam koqin..saya dah terima email saya tak?

    Encik Suami said...

    halla..tak sempat nak join hari tue.
    geramnyeee...
    maybe next time.

    jemput terjah new entry

    1) (>.<)Sampai Hati Yu Tinggalkan Ai(>.<)

    aslann said...

    aku takde....err #bajet joined je. >.<

    [k]o{q}i[n] said...

    azatie; dah...

    en. suami; huhu..xpe, next time k

    aslann; tau xpe...huhu

    tetaufiq said...

    toink2

    [k]o{q}i[n] said...

    erk... knapakah??

    aqmalazmi said...

    beng beng!!!
    *tembak

    Rad Zuan said...
    This comment has been removed by the author.
    Rad Zuan said...

    owh ya Allah~
    aq baru buka blog pada 6 may~
    mintak maaf sangat-sangat~
    aq dah email~
    kaw tentukan lahh samada aq masih layak atau tidak ya Koqin~
    ugh!!

    [k]o{q}i[n] said...

    rad Zuan; emel anda tiada dlm inbox. sila emel semula.. tq