Friday, February 18, 2011

boring2

Bosan sungguh duk kat ofis ni. Xde kje nk wat. FB dan yang seangkatannye dah kne block. So, aku jadi 'mati kutu' pepagi ni kt ofis, xtau nk wat menda. Dalam melayan kebosanan aku tahap gaban ni, aku usha2 la blog Se-Blogger aku ni. Then, aku tgk gak diorang punya blog list. Aku usha2, dan tertarik kt beberapa lagi blog. Ni lah antara blog yang aku cakapkn ni..





Kalo korang nk tau pe yang diorang post, klik je link kt bawah banner2 diorang tu. Aku bukan pe, blog2 mereka ni interesting, tp utk aku la. Kt korang, xtau r mcm mne kan.. huhu.. K la, kalo ade something interesting yang aku nk share ngn korang, aku update lagi entri aku k.. Adios..!!




1 comment:

::FAIZ FARISH:: said...

thanks 4 this entry....