Tuesday, September 11, 2012

Masih Mood Raya Ke?

Hari ni raya ke berapa eik? Ke dh habis raya....?? Hahahaha... Siyes, aku langsung x ingat dh. Raya tahun ni sebenarnya x berapa nk raya sgt la bagi aku. Jadual aku padat gile...

Raya tahun ni, aku cuti pendek. Raya ke-4 aku dh start keje. Jangan kata nk g open house, beraya umah jiran pun x sempat. Hahaha... Nampak x, betapa bizi nye aku. Cuma 01/09/12 aritu je aku blik kampung blik sebab ada kenduri cukur jambul + aqiqah + open house skali kat umah aku.

Amek ko, skali 3 famili aku combine. Biasa la, save budget. Banyak sebenarnye jemputan rumah terbuka aku dapat, tapi satu pun aku x dpt g. Sori ye kepada sume dan terima kasih pada yg sudi jemput. Mengikut hemat aku, kita dh berada di akhir bulan Syawal eik? Aduhh..

Aku baru ingat nak wat makan2 skit kt umah kt KL ni. Tapi akhir bulan ni la. Xpe ke kalo wat open house tapi dh habis raya? Alah... Kalo pasal makan, datang punye la, ye x?? Jadi, aku just nak tanye la kt korang, kalo aku wat open house, ade x nak yg nak dtg...?? Tapi awl eik aku bgtau, aku nak wat akhir bulan ni... Anggap je la feeling2 raya lagi... So, apa kata korang?? Adios...!!!




1 comment:

Lang Radzlan said...

eh org kita lau ckp psl makan free..konpem tak de yg nk menolak..kcli lau ada alasn yg x leh nak x blh nk dielakkan..ok je kot lau buat open house wlpun bkn di hari raya lgi :)