Tuesday, April 3, 2012

Tertangguh

Hari ni, aku rse aku mcm org yg xde perasaan je.. Hahaha... Aku pun xtau mcm mne nk describe ngn korang. Baru je masuk bulan April, tp dh byk benda yg berlaku tanpa aku duga sama sekali. Aku... aku... err... ngah blur gile skang ni... :p


Ha... Nampak x gmbr atas ni? Nampak x..?? Kalo x nmpk, x lme la dh tu.. Baik g cek dan byk2 wat amal jariah.. Err... Hahahaha... Aku guro2 je k. Senanye, byk benda yg aku tertangguh nk buat. Buat kat sini, mksudnye nk hapdet blog aku ni ngan citer xtvt2 terbaru aku.

Byk sebenarnye bahan yg aku nk share ngn korang, tp masih lagi x berkesempatan + kemalasan yg melanda diri.. Haiyoo... Entri kali ni pendek je. Jd, kalo korang nk tau, tunggu je la eik. Tunggu sampai aku rajin.. Muahahaha.. Adios...!!!

ini bukan aku.. harap maklum

1 comment:

Rozuan Ismail said...

lucah gmbr tuh.apekah?