Friday, April 20, 2012

20042012 - A Little Wish

Today is the day
Today is your happy day
So chill out
And rockin' all day


Sebenarnye, entri ni saje je nk ditujukan kepada seorang blogger yg tersangatlah humble. Mungkin ramai yg x kenal dia, memandangkan dia pun bukanlah seorang blogger yg tegar. Update pun ikut suka hati dia. Ahh... Lantaklah, tu blog dia. Cuma aku kat sini, nk wish kat ko, Selamat Hari Ulangtahun Kelahiran yg ke-(   )... Hahaha... Kalo nk tau, kena tanye empunya badan eik. Takut kena marah lak...


Eh, dok ralit bercerita, lupa nk bagitau sape blogger yg dimaksudkan tu. Nama betul dia mcm xyah la aku nk bgtau, walaupun nama dia sgt2 lah sedap. Nama gelaran yg selalu digunakan ialah CHOTZ. Pelik ngn nme dia? Tu tanye sendiri kenapa Chotz... Hahaha... Aku pun mls nk tanye lebih2, kang takut x selesa lak...


facebook : Rulduff Van Lys
twitter : @rulduff 

Ni la dia orgnye... Hensem..?? Nak masuk line?? Hahaha... Maaf, dia dh berpunya. Xtau la kouta yg lagi 3 tu dia dh bukak ke belum untuk registration. Apa2pun, kepada CHOTZ yg jidin sengal, Happy Birthday aku nak ucapkan. Moga ko panjang umur, dan sentiasa dimurahkan rezeki. Kalo ada masa, kita hang out skali k... You are a nice person n I feel lucky to have u as one of my friend. Wish u happy always and keep on chilling. Btw, sori eik Chotz, tercilok sekeping gmbr ko kt FB... Hahahaha.. Adios...!!!



1 comment:

=o) said...

done follow you... dont foeget to follow me back