Monday, February 20, 2012

Akhirnya Aku Mengalah

Setelah berhempas pulas bekerja tanpa henti selama lebih 2 minggu, akhirnye aku mengalah gak. Aku sangka aku cukup kuat utk meneruskan kerja, tp akhirnya aku tewas gak. Betullah seperti dikata, manusia ada had batasnya...


Jgn slh sangka, aku bknlah seperti dlm gmbr di atas. Aku hanya menggunakan gmbr hasil ehsan dari pakcik Google bg menggambarkan tajuk entri aku. Berbalik kepada tajuk, aku betul2 pasrah dan mengalah kepada kehendak takdir. Tapi, apa celop? *pjm tagline citer baru kt TV3 tu*

Aku senanya dah merasa had batasan kebolehan badan aku ni untuk menampung kepenatan dan kebizian kerja. Setelah lebih 2 minggu aku x off, harini bdn aku sudah pun mencapai limit nya. Bdn aku dh start sakit2 dan keletihan yg amat. Pale pun dh start pening2 + muntah2.

sje bubuh gmbr ni.. ni mse aku g Jerangkang aritu...
Sepatutnya arini aku kje smp mlm, tp aku mtk membe aku gntikan sbb x larat. Ni pun bru pas bgun tdo kejap. Terus aku update entri ni. Kalo mlm ni x ok gak, aku akan g klinik. Moga2 dpt MC utk esk... Aku nk rest... Korang doakan aku baik2 je k... K la, aku x lrt dh ni.. Nak sambung rehat.. Adios...!!!


6 comments:

Rozuan Ismail said...

p lah rest. kalau asyik keje penat nanti

dzarina said...

aMInnn... get well soon

hawiz said...

semoga cpt sembuh kwn ku..

wanabee said...

perghh..straight 2minggu tak ada off ?
apa celopppp ..aduhh..mesti penat gila tahap maksima .
huihh... get well soon brohhh.

Eazy Izzuddin said...

2 minggu tanpa henti ?
penat tu ...
berehat lah k.
aish

mizzkechique said...

get well soon..