Saturday, December 31, 2011

Happy New Year...!!!

Yeah...!!! Alhamdulillah, akhirnye tahun 2011 hampir melabuhkan tirainya. Mcm2 kenangan saban tahun telah aku lalui. Hanya tinggal beberapa detik je lagi, tahun 2012 akan muncul, menjadi lembaran baru utk aku dan korang sume gak... Jd, apa azam korang utk tahun baru ni...??

Azam..?? Bukan manusia yg bernama Azam k, tp azam a.k.a matlamat utk tahun baru ni. Azam aku...?? Azam aku adalah utk melaksanakan azam tahun 2011 yg belum terlaksana... Muahahaha... Rasenye x perlu kot tiap2 tahun berazam bagai nk rak tp x buat. Bg aku, kita just perlu tetapkan apa yg kita nk dlm hidup, make a list, dan capai satu persatu.

Rumah idaman aku.. Korang mampu...?? Huhuuuhu
So far, byk gak yg aku nk dh dpt. Yg simple2 punya azam aku dh setel, kali ni yg besar2 plak.. Besar...?? Besar mne azam aku tu...?? Kali ni azam utk jangkamasa yg sgt panjang. Yg pertama adalah nk memiliki sebuah rumah sendiri. Fuyoo...!! Ada gak yg ckp awl lagi sbnrnya utk aku memandangkan aku bru je setahun lebih kerja. Tp ianya x mustahilkan..?? Aku xde la nk rushing, pelan2 kayuh la beb. Tapi, kalo boleh la, by the end of 2012, i already have one by my own. Matlamat aku yg lain...?? Biarkan dulu.. Aku nk fokus yg ni dulu.. Dh setel, bru proceed to the next one... Huhuhuhu...

My sis and her son, Tetatah
Sempena akhir tahun ni gak, bersamaan 31 Disember 2011, aku nk mengucapkan Selamat Ulangtahun Kelahiran utk my luvly sister. Moga sentiasa berbahagia ngan suami tercinta dan Tetatah tomei tu.. Huhuhhu... Papepun, jadikan segala kenangan pahit dan manis sepanjang tahun ni satu memori yg terindah. Apa yg sudah tu, sudahlah... Tahun baru ni, mulakan buku baru utk terus maju dlm hidup. Agar sume skali sukses2 selalu k... Adios...!!!


4 comments:

Rozuan Ismail said...

happy new year

Pendamba Mawar said...

banyak yang diimpikan.hehe...

mood datang memujuk.hahaha

peRmaTa_ aGamA said...

selamat tahun baru 2012..=)

m0ga tahun dan hari yg mendatang akan lbih bermakna n dredhai Nya..

~ sharing is caring..(^_~) ~

Busana Kasual Trendy said...

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal