Monday, November 14, 2011

Tetibe Terindu...

Tetibe terindu...??? Amboi...jiwang sungguh... Ada mak kesah...?? Muahahaha... Err... Mak ke?? Abaikan... Ye, memang aku rindu gile. Xtau npe... Mungkin sebab dh lme x jmp... Mungkin teringat memori suka duka... Atau mungkin juga aku sedang meroyan x tentu pasal.. Adehh....


Apa la yg aku rindu sesangat ni...?? Tetibe je aku teringat balik sume kenangan masa mula2 kenal dulu. Seronok je... G mne2, mesti bersama... Lepak, karok, jenjalan, sembang2, ngumpat2 sikit.. Arghh... Bestnye kalo dpt g blik mse tu... X kisah la, weekdays ke, weekend ke... Sume nye balun, asalkan ada masa free.


K la... Xnk citer panjang2. Leh wat nanges nnti... Tp, mmg aku tersangat rindu kt mereka, dan segala memori bersama... Aku harap dpt rasa lagi segala kenangan tu balik... Really missing them...!!!


Adios...!!!


2 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

Aku juga merindui saat ni...aku da tak boleh update blog sebab charger laptop wat hal lagi...rabu malam aku ada kat setiawangsa...jom lepak2..:)

::FAIZ FARISH:: said...

aku plak rindu zaman skolah... sgt rindu...