Friday, November 11, 2011

11.11.11

Ada apa ngan 11.11.11...?? Aku tgk ramai duk citer pasal no ni.. Tp nape..?? Apa yg menariknye ngn no ni..?? Ada something interesting ke jd time ni...?? Teringin gak nk tau... Ada sape2 yg nk share ngn aku...??


Siyesly, aku teruja sgt nk tau npe sume org duk citer pasal no ni..?? Aku tau, ni tarikh utk arini, tp apa yg spesel sgt...?? No dia lawa..?? Hurmm...bg aku biasa je. Tapi kalo 21.05.2105 aku suka... Sgt suka... Dgn harapan dpt rasa tarikh tu... *ko igt ko sapa nk idup lebih 100 tahun*... Muahahaha...


Dan dgn tarikh 11.11.11 ni gak, byk aku dgr org nk wat kenduri kawin la, itu la, ini la.. Hairan sungguh aku... Nape manusia terlalu mengejar sesuatu yg dirasakan menarik, sedangkan ianya x memberi apa2 makna dan efek pun terhadap kita. Jgn kita terlalu taksub dgn sesuatu kerana dikhuatiri akan memakan diri sendiri.


Kalo leh, jdikan lah bnda seumpama ini sbg tanda sesuatu ygbaik berlaku dan biar ianya berterusan. Jgn jadikan ianya titik permulaan kepada sesuatu yg sia2. Apa2 pun, bg mereka yg melangsungkan perkahwinan pada tarikh ini, TAHNIAH aku ucapkan. Moga gerbang perkahwinan yg dibina akan berkekalan sampai bila2. Amin.... Adios...!!!


p/s: arini kuar citer Immortal, ada yg nk teman aku g tgk x..?


5 comments:

Pisyek said...

Tak sempat tarikh 21.05.2105 ni, tahun depan dah kiamat.

LOLOLOLOL

Dunia Pisyek

QASEHNYA RANIA said...

hihihi..senang nk ingat satu angka j...no 1

[k]o{q}i[n] said...

@Pisyek: Amboi...mulut kemain... kiamat atau x, tu sume takdir Allah

[k]o{q}i[n] said...

@QASEHNYA RANIA: sebab tu je...??

kim heeruul said...

gua pon naik hairan..ap yang best dgn date tu pon gua tak tau la..