Sunday, November 6, 2011

Terima Kasih Semua

Alhamdulillah... Dengan ni, aku mengisytiharkan bahawa, aku MENUTUP GA utk kali ni... X sangka GA kali ni mendapat sambutan yg agak memberansangkan.. Siyes... Memang aku x jangka akn dpt ramai mcm ni penyertaan... Igtkn, dh xde lagi org nk jenguk blog picisan ni... Huhuhuhu....


Mati2 la aku igt xde yg sudi nk join GA aku ni. Mklumlah, hadiahnye pun dh x seberapa kan... Sblum tu, hadiah BROOCH tu ada, jgn risau. Aku cuma x sempat je nk upload. Aku mtk maaf sgt2. Tp yg penting, bendanya ada k...

Sebenarnye, kalo leh la... Aku nk jump sume yg akan diumumkan utk menerima hadiah2 GA aku ni nnti. Aku teringin sgt nk bg by hand dan jumpa org2 yg sudi join GA aku ni. Tp aku x expect sume la... Kalo dpt sebahagian pun dh ok. Hurmmm... Korang paham x ape yg aku bgtau ni...?? Sori, aku mcm ngh pening2 skit ni.

TERIMA KASIH SEMUA...!!!

Skang ni aku ada kt Pahang, smbut raya kt sini. Insyaallah, dlm ESOK mggu dpn, aku akan bgtau sapa yg terpilih k... Caranya, aku dh pun bgtau, iaitu menggunakan random.org... Papepun, aku ucapkan byk2 terima kasih kpd korang sume yg sudi support GA aku dan akan terus support demi memantapkan dunia blogging kini... Adios...!!!

p/s: sila cek senarai nama kt sini & inform kalo xde k...

2 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

aisey man,.... cmane aku ley trlepas nk join GA ni..rugi la hurmm.

[k]o{q}i[n] said...

Hurmm...xleh nk wtpe la derr...